50 JAAR BMW M

VIER MET ONS MEE

50 JARIG JUBILEUM BMW M

Vier met ons mee!

BMW M bestaat 50 jaar! Een jubileum wat we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Wij nodigen u uit om dit met ons te vieren, met unieke jubileumitens die de kracht van het merk onderstrepen. 

BMW M modellen of een BMW met M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. De jubileumbadge komt aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven, waarmee uw model deel uit zal maken van de rijke geschiedenis van BMW M.

 

Ook zijn er exclusieve en iconische lakkleuren beschikbaar én zijn er extra aantrekkelijke 50 Jaar M Editions leverbaar, die zorgen voor sensatie, maximale individualiteit en een echt autosportkarakter.

 

Raak ook gedreven door rijplezier en vier met ons mee. 

HIGHLIGHTS.

01 M Sportstuurwiel

02 M Sportstoelen voor

03 M Sport 50 jaar badge

04 M Hoogglans Shadow Line

05 M Aerodynamica pakket

Speciale uitvoeringen markeren het jubileum van BMW M.

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan introduceert BMW M exclusieve jubileummodellen, gebaseerd op zijn supersportieve auto’s in de premium middenklasse. Dit zijn speciale, beperkt leverbare uitvoeringen met unieke designdetails en een marktspecifieke uitrusting.

slide

BMW M4 CSL.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M4 CSL.

In de nieuwe BMW M4 CSL is alles erop gericht het compromisloze autosport DNA ook in het dagelijkse gebruik voelbaar te maken.

  • De tot nu toe krachtigste BMW M4 aller tijden voor de openbare weg
  • Gewichtsbesparing van tot wel 100 kg ten opzichte van de BMW M4 Competition Coupé
  • 405 kW (551 pk) sterke high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
  • Modelspecifieke Ultra Track banden
  • Exclusief design met typeaanduidingen in rood en zwart
slide

BMW M4 Coupé

Deze tweedeurs BMW M 50 Jahre uitvoering is leverbaar in de kleuren Carbonschwarz, Macau Blau, Brands Hatch Grau, Imola Rot en San Marino Blau. Hun opvallende uiterlijk wordt nog versterkt door de gesmede M wielen – 19 inch vóór en 20 inch achter – in Dubbelspaak styling. De wielen zijn er voor het eerst in de kleuren Orbitgrau en Goldbronze mat.

  • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
  • Handgeschakelde M zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen
  • Sportieve achterwielaandrijving voor maximale emotie op de limiet 
  • 353 kW (480 pk), 550 Nm, 0-100 km/h in 4,2 s

EXCLUSIEVE LAKKLEUREN.

Unieke BMW Individual lak kleuren, zoals Dakar Yellow, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue zijn tijdelijk beschikbaar op geselecteerde BMW modellen.De kleuren verwijzen naar de verschillende periodes in de 50-jarige historie van BMW M. Ook zijn de kleuren tijdelijk extra voordelig, het voordeel loopt op tot wel €1700,- (een korting van maximaal 40%!). Ervaar het nu via de onderstaande button, kies uw model en ontdek de vele mogelijkheden van BMW Individual met de BMW Individual Visualizer.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u vanzelfsprekend vrijblijvend op weg. 

WELKE 50 JAAR BMW M EDITION KIEST U?

Verrijk uw BMW met jubileumopties en exclusieve lakkleuren voor het ultieme rijgenot en een sportieve uitstraling. Haal meer M uit uw BMW en ontdek welke 50 jaar BMW M Edition het best bij u past. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. 

 

Voorwaarden 50 jaar BMW M Editions.

 

Dit aanbod is geldig vanaf productie maart 2022 tot eind 2022 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.