NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

EN KOM ZATERDAG 2 JUNI BACKSTAGE BIJ KALFSBEEK.

ER IS GENOEG TE ZIEN

BIJ KALFSBEEK

Zaterdag 2 juni aanstaande opent Kalfsbeek in alle vestigingen de deuren van de werkplaats voor u en alle BMW rijders. U bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Onze monteurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

 

Wanneer u van te voren zich aanmeldt voor de kosteloze vakantiecheck - waarbij u bovendien een BMW Voucher t.w.v. € 50,- ontvangt - leert u de auto kennen en ontdekt u hoe onze monteurs werken aan uw BMW, om voor u rijden geweldig te maken. 

Wegens succes is de vakantiecheck volgeboekt! 

Vakantiecheck 12 punten

WIST U DAT?

  • Wist u dat u met een onderhoudscontract voor service nooit meer wakker hoeft te liggen van onvoorziene reparatiekosten? Met BMW Service Inclusive kiest u voor een onderhoudscontract waarmee uw BMW de eerste jaren voor een vast bedrag perfect onderhouden wordt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

  • Wist u dat bij een BMW de banden altijd specifiek worden afgestemd op het betreffende model? Deze Originele banden krijgen na uitgebreid testen een ★ markering. Met precies de goede banden rijdt u namelijk geluidlozer en zuiniger. Bovendien heeft u meer grip waardoor u veiliger en sportiever kunt rijden.
  • Wist u dat een Originele Voorruit voor u als rijder een wereld van verschil kan maken? Door innovaties als het Head-Up display, regensensor, voorruitverwarming of de mogelijkheid de binnentemperatuur bij direct zonlicht te reduceren met 10℃, rijdt u meer ontspannen en met beter zicht.
     
  • Wist u dat maar liefst 80% van alle motorschade eenvoudig kan worden voorkomen? Meestal ontstaat deze namelijk door gebrek aan goed onderhoud. Let dus goed op de onderhoudsmelding in het display van uw BMW. Dan bent u er op tijd bij en voorkomt u schade.