KALFSBEEK BMW EXECUTIVE EDITIONS

TIJDELIJK TOT € 5.189,- VOORDEEL*

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier.

 

Over welke opties hebben we het? Denk onder andere aan LED-koplampen. Die van nacht, dag maken. Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. 

En wat dacht u van een lederen sportstuur. Daarmee neemt u voortaan geen bochten meer. Maar domineert u ze.

 

Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 5.189,- * Wacht niet langer. Kies uw model en ervaar het rijplezier van een BMW Executive Edition met een proefrit. 

KIES UW EDITION

slide

BMW 2 Serie Coupé en Cabrio

Wie achter het stuur gaat zitten van de BMW 2 Serie Coupé of Cabrio wil maar één kant op: vooruit. De wijde wereld in. En kiest u voor een BMW 2 Serie Executive Edition, dan beschikt u over Navigatie Professional. Waarop die wijde wereld op een prachtig breed scherm in 3D wordt weergegeven.

slide

BMW 2 Serie Active en Gran Tourer

Uw BMW 2 Serie is nóg completer als Executive Edition. Als u instapt merkt u het verschil al. Een sportstuur dat uitnodigt. Een armsteun voor comfort. Eenmaal onderweg ervaart u het verschil. Het brede display van Navigatie Plus, Cruise Control en LED-koplampen die daglicht evenaren. En als u inparkeert wordt het verschil juist weer heel klein. Dankzij Park Distance Control.

slide

BMW 3 Serie Sedan

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is op álle fronten verbeterd. Het Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. De belangrijkste. Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

slide

BMW 3 Serie Gran Turismo

De BMW 3 Serie Gran Turismo is een veelzijdige auto. Vol ideeën en bestemmingen. En met de Executive Edition voegen we daar graag een pakket vol opties aan toe. Zoals Navigatie Business. Het verschil tussen ‘10 minuten later’ en keurig op tijd.

 

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie Gran Turismo tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u namelijk nu voor de Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 3.169,-

slide

BMW 4 Serie Coupé en Cabrio

De BMW 4 Serie Coupé en Cabrio zijn gebouwd om indruk te maken. Dynamisch en Atletisch. En met de Executive Editions kunt u daar talloze extra opties bij optellen. Zoals Navigatiesysteem Professional. Het verschil tussen de weg zoeken in 2D. En de weg vinden in 3D weergave op een breedbeeld display.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 4 Series tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.336,-

slide

BMW 4 Serie Gran Coupé

De BMW 4 Serie Gran Coupé staat voor elegantie. Meer stijl, meer ruimte en meer dynamiek. En als Executive Edition ook meer opties. Zoals Navigatie Professional. Een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. Wat wilt u nog meer.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 4 Serie Gran Coupé tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.336,-

slide

BMW 5 Serie Sedan en Touring

Als zakenauto van het jaar 2019, zou u zeggen dat de BMW 5 Serie al behoorlijk ‘executive’ is. En dat klopt. Maar een upgrade naar Navigatie Professional en een Digitaal instrumentenpaneel is nu net dat verschil tussen Executive en High Executive. Dus u mag kiezen. Welke titel wordt het?

 

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 5 Serie Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 722,-

slide

BMW 6 Serie Gran Turismo

De BMW 6 Serie Gran Turismo biedt u maximaal rijcomfort. Maar royaal kan altijd royaler. En luxe, luxer. Daarom krijgt u in de High Executive Edition onder andere comfort stoelen, Adaptieve LED koplampen, en Real Time Traffic Information. Met onze complimenten.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 6 Serie GT Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.728,-

slide

BMW X1

De BMW X1 is voor iedereen die elke dag nieuwe uitdagingen zoekt. Een mentaliteit die maximaal tot zijn recht komt in een BMW X1 Executive Edition. Want deze beschikt onder andere over een lederen sportstuur waarmee u geen bochten meer neemt. Maar domineert. Tel daar Navigatie Plus, LED-koplampen en Park Distance Control bij op en u beschikt over een échte, goed uitgeruste X.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW X1 Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u namelijk nu voor de BMW X1 Executive Edition, dan loopt uw voordeel op tot € 4.872,-

slide

BMW X2

De BMW X2 is brutaal en pakt overal de spotlight. En als Executive Edition beschikt de BMW X2 ook nog eens over diverse opties die het verschil maken. Zoals de elektrische achterklep die u in één voetbeweging opent; het verschil tussen hands-on en handsfree. En Park Distance Control die ‘vaardig’ verandert in ‘virtuoos.’ U kunt deze ook uitzetten. Als u het lef hebt.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW X2 tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u namelijk nu voor de BMW X2 Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van maar liefst € 4.818,-

slide

BMW X3

De BMW X3 is hongerig naar avonturen en eindeloos reisplezier. Oftewel; bagage mee. In de BMW X3 Executive Edition zitten opties die hier rekening mee houden. Zoals een scheidingsnet tussen bagageruimte en de achterbank. En een opbergpakket. Niet heel sexy, maar wel erg handig. En het verschil tussen chaos en orde.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW X3 Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van maar liefst € 2.666,- Ga het avontuur aan. Boek vandaag nog een proefrit.

slide

BMW X4

De nieuwe BMW X4 krijgt geen genoeg van uitdagingen. En met de Executive Edition beschikt u over een pakket vol opties die het verschil maken. Zoals Navigatie Professional. Het verschil tussen de weg vinden en hem ervaren. Dankzij een breder display, 3D kaarten en online updates.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW X4 Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Kiest u nu voor een Executive Edition, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.666,-

slide

BMW Z4

De BMW Z4 is een echte roadster. Open, sportief, dynamisch. Pure hartstocht. En kiest u voor een Executive Edition, dan krijgt u enkele opties die het verschil maken. Zoals BMW Live Cockpit Plus. Het verschil tussen gedoe en gemak. Zodat u zich volledig kunt focussen op de weg. En niks anders.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW Z4 Executive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op een voordeel van € 2.356,-