EEN NIEUWE BMW EN OOK

NOG EXTRA VAKANTIEGELD....DAT KAN!

Private Lease aanbod

Zullen we eens gaan kijken naar een nieuwe auto?

Bij veel mensen begint het na 2 à 3 jaar te kriebelen zeker met de grote vakantie voor de deur. Zullen we weer eens gaan kijken naar een nieuwe auto, of wachten we nog een jaartje?

Dan is het nu de ideale tijd om langs te rijden bij Kalfsbeek. Het nieuwe rijden is zorgeloos rijden: Private Lease! U rijdt dan een nieuwe BMW voor een vast maandbedrag inclusief rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. En alles zonder bijtelling! 

Een hele nieuwe auto zoals u deze zelf graag wilt hebben voor een vast maandbedrag, dat noemen wij ontzorgen. Zo rijdt u in een nieuwe BMW 1 Serie al vanaf € 349,- per maand.

Extra vakantiegeld?

Dat kan!

Wij kopen uw huidige auto terug en u krijgt het bedrag direct op uw rekening teruggestort. Kortom: een nieuwe auto voor de deur en uw bankrekening weer zomers op orde! Kom snel langs en profiteer de komende weken van extra zomervoordeel op diverse modellen.

 

 

Klik hier voor ons Private Lease aanbod of kom op zondag 3 juni a.s. langs in de grootste occasionshowroom van de regio: Premium Car World te Schiedam! 

Een greep uit ons Private Lease aanbod

slide

BMW 1 Serie 3-deurs

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect

slide

BMW 1 Serie 5-deurs

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

slide

BMW 2 Serie Active Tourer

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

slide

BMW 2 Serie Gran Tourer

De BMW 2 Serie Gran Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit perfect samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de ideale gezinsauto, die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

slide

BMW 3 Serie Sedan

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie is de belichaming van de sportieve sedan. De onweerstaanbare combinatie van dynamisch design, ongeëvenaarde wendbaarheid en praktische eigenschappen inspireert, van de eerste tot en met de zesde generatie. Een optimale gewichtsverdeling, aandrijving via de achterwielen en krachtige en uiterst efficiënte motoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik.

slide

BMW 3 Serie Touring

Met zijn onweerstaanbare combinatie van sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit is de BMW 3 Serie Touring inspirerend vanaf de eerste aanblik. Een optimale gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige en uiterst efficiënte lmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik.

slide

BMW X1

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte motoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.