BMW X1 VDL NEDCAR EDITION.

VAN HOLLANDSE BODEM.

In 2017 rolde de eerste BMW X1 in Born van de band, inmiddels zijn we ruim twee jaar later en vieren we het succes van de eerste in Nederland gemaakte BMW X1 met een speciale uitvoering, namelijk de BMW X1 VDL Nedcar Edition. Het type voor de basis voor deze editie is de BMW X1 sDrive20i Model xLine. Aan deze uitvoering zijn diversie extra opties toegevoegd zonder meerprijs.

Highlights van de BMW X1 VDL NedCar Edition.

Exterieur.

Het exterieur van de BMW X1 VDL Nedcar Edition kenmerkt zich doordat er aantal opties, zonder meerprijs, zijn toegevoegd aan de bestaande Model xLine. Een matallic lakkleur naar keuze, LED-koplampen en het BMW High Executive pakket zijn toegevoegd aan het exterieur van deze editie.

Bekijk onze voorraad

Interieur.

Het interieur is eveneens van alle gemakken voorzien. Standaard inbegrepen is het BMW Head-Up Dislay, sportstuurwiel afgewerkt in leder, 2-zone airconditioning en elektrisch verwarmde voorstoelen. De BMW X1 VDL Nedcar Edition is een bijzondere auto met veel opties die rijden nóg geweldiger maken.

Vraag offerte aan

Technologie├źn.

De extra's van de Model xLine komen ondere naar voren in opties als de Ambianceverlichting, de afgewerkte panelen in hoogglans Schwartz en het contrasterend stiksel. Daarnaast is deze editie voorzien van een Navigatiesysteem Plus, Alarmsysteem klasse 3, Cruise Control en Park Distance Contract voor/achter.

Neem contact met mij op

Profiteer nu nog van het voordeel op deze utivoering. Op dit moment hebben wij nog diverse BMW X1 VDL Nedcar Editions op voorraad staan. Kom langs bij ons vestiging in Schiedam, of bekijk onze voorraad online.