BMW Business Editions.

Onbescheiden veel BMW.

BMW Business Editions.

Maak kennis met de BMW Business Editions. Uitgebreid uitgerust met een combinatie van opties die sportiviteit, comfort en intelligentie bieden. Er is maar één ding dat niet is toegepast bij het samenstellen van de Business Editions, en dat is bescheidenheid. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. 

 

De Business Editions zijn vanaf nu verkrijgbaar op bijna alle BMW modellen, én met tot wel €7.511,- voordeel.

Business Edition Features.

ONTDEK ALLE BUSINESS EDITIONS.

BMW 1 Serie.

De nieuwe BMW 1 Serie onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. En alsof dat niet genoeg is, doen de Business Editions hier nog een flinke schep luxe bovenop. 

Ontdek meer

BMW 2 Serie Coupé.

De BMW 2 Serie Coupé staat voor individualiteit en creëert zijn eigen klasse. Het revolutionair sportieve design wekt zelfs bij stilstand de indruk van beweging.

Ontdek meer

BMW 2 Serie Gran Coupé.

De BMW 2 Serie Gran Coupé introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. 

Ontdek meer

BMW 2 Serie Cabrio,

De look: adembenemend mooi. Het karakter: grenzeloos vrij. De BMW 2 Serie Cabrio is een uiting van sportieve vrijheid en elegantie.

Ontdek meer

BMW 2 Serie Gran Tourer.

De BMW 2 Serie Gran Tourer is de perfecte auto voor elke gelegenheid. In het interieur toont hij zijn ware grootte en – dankzij de variabele tweede zitrij – zijn flexibiliteit.

Ontdek meer

BMW 2 Serie Active Tourer.

Uw dagelijkse held met een dynamisch karakter: de BMW 2 Serie Active Tourer overtuigt met compacte afmetingen, veelzijdigheid en een kenmerkend BMW design.

Ontdek meer

3 Serie Sedan.

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren.

Ontdek meer

3 Serie Touring.

De BMW 3 Serie Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot een perfect geheel. Dit is de atleet onder de allrounders. 

Ontdek meer

5 Serie Sedan.

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Tijdens zowel korte als lange ritten biedt hij optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.

Ontdek meer

5 Serie Touring.

De BMW 5 Serie Touring brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten van een BMW Touring samen met het iconische uiterlijk en de dynamiek van de BMW 5 Serie.

Ontdek meer

6 Serie Gran Turismo.

De BMW 6 Serie Gran Turismo biedt u maximaal rijcomfort. Maar comfort kan altijd comfortabler. En dat is precies wat u krijgt met de Business Edition Plus.

Ontdek meer

BMW X1.

Het kleinste BMW X Model uit de BMW X Familie, maar onderschat hem niet! Zijn atletische bouw en imposante nierengrille maken zijn ambities meer dan duidelijk.

Ontdek meer

BMW X2.

De BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. 

Ontdek meer

BMW X3.

De BMW X3 is hongerig naar avonturen en eindeloos reisplezier. Oftewel: neem uw bagage mee. In de BMW X3 Business Edition zitten opties die uw reis nog sportiever, comfortabeler en gemakkelijker maken.

Ontdek meer

BMW X4.

Het opvallende design van de BMW X4 is er altijd en overal. Dit is een nieuwe ontwikkeling wat BMW nog niet eerder heeft samengebracht: de typische kracht van de BMW X Serie en de esthetiek van een klassieke coupé. 

Ontdek meer

BMW i3

BMW i3.

De BMW i3 is duurzamer dan al haar concurrenten. Allereerst wordt de BMW i3 gebouwd in één van de duurzaamste en modernste autofabrieken ter wereld, waar de verbruikte energie voor 100% wordt opgewekt uit duurzame windenergie. En met de Business Editions wordt duurzaam rijden nog luxer.

BMW Z4.

De BMW Z4 is een echte roadster. Open, sportief, dynamisch. Pure hartstocht. En de Business Edition Plus maakt uw ervaring compleet met een extra royale uitrusting.

BMW Z4.

Voorwaarden BMW Business Editions.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2021 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.