BMW i3 Editions.

UNIEK IN VELE OPZICHTEN.

Rijd met extra veel voordeel in één van onze BMW i3 Editions! Kiest u voor extra sportiviteit met de Dark Shadow Edition? Of voor een duurzame bijdrage aan schonere oceanen met de For the Oceans Edition? Of wilt u uniek voor de dag komen met de E-Copper exterieurkenmerken van de RoadStyle Edition? Al onze Editions zijn dit jaar nog te rijden met slechts 8% bijtelling.

BMW i3 Dark Shadow Edition.

Deze buitenkans wilt u niet missen! Met de speciaal uitgevoerde BMW i3 Dark Shadow Edition, rijdt u de duurzaamste elektrische auto - die nu nóg rijker is uitgerust - en bovendien profiteert u dit jaar nog van 8% bijtelling. Deze Edition wordt aangeboden met een voordeel van wel € 6.390,-.

Vraag offerte aan

BMW i3 For the Oceans Edition.

Met de BMW i3 for the Oceans Edition draagt BMW haar bijdrage aan voor schonere oceanen. Met een geproduceerde oplage van slechts 100 stuks komt u niet snel eenzelfde BMW i3 tegen! Deze Edition wordt aangeboden met een voordeel van wel € 6.713,-.

Vraag offerte aan

BMW i3s RoadStyle Edition.

De BMW i3s RoadStyle Edition kenmerkt zich door haar E-Copper accenten. Deze speciale uitvoering beschikt over diverse uiterlijke kenmerken, waar er slechts 900 van geproduceerd zijn. Deze Edition wordt aangeboden met een voordeel van wel € 4.297,-.

Vraag offerte aan

4% BIJTELLING.

2020 is het jaar van 8% bijtelling. Maar wist u dat u in 2020 nog steeds de mogelijkheid geboden krijgt om een BMW i3 met 4% bijtelling te rijden? Dat kan met onze voorraadauto's! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen.

MEER OVER DE BMW I3.

STAP IN DE WERELD VAN ELEKTRISCH RIJDEN.

 

Elektrisch rijden, het gaat gebeuren. Nu of in de toekomst. De BMW i3 is duurzamer dan al haar concurrenten. Wist u dat de BMW i3 gebouwd in één van de duurzaamste en modernste autofabrieken ter wereld, waar de verbruikte energie voor 100% wordt opgewekt uit duurzame windenergie? Ontdek meer over de wereld van de BMW i3.