BMW I3 FOR THE OCEANS EDITION.

EEN DUURZAME BIJDRAGE AAN PLASTICVRIJE OCEANEN.

Met de BMW i3 for the Oceans Edition draagt BMW haar bijdrage aan voor schonere oceanen. Met de aanschaf van dit model wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor schone wereldzeeën. Deze rijk uitgeruste BMW i3 for the Oceans Edition heeft een aanstal speciale kenmerken die verwijzen naar het doel waaraan de kopers hun bijdrage leveren.

KENMERKEN.

SCHONE OCEANEN.

De BMW i3 for the Oceans Edition is geproduceerd in een oplage van 100 stuks. Met de aanschaf van dit model wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor schone wereldzeeën.Deze speciale editie heeft een consumentenadviesprijs van € 46.341,- (fiscale waarde van € 44.995,-). 

Vraag offerte aan

KENMERKEN.

De BMW i3 is in 2013 in de markt gezet en draagt een extreem duurzame karakter uit. De fases van ontwikkeling, productie en recycling van dit model worden uiterst duurzaam vormgegeven. De BMW i3 for the Oceans Edition komt standaard met maar liefst drie pakketten: het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Daarmee profiteert u van een prijsvoordeel van € 6.713,-. 

Proefrit aanvragen

VOORRAAD.

Met een fiscale waarde die net onder de € 45.000,- blijft is de BMW i3 for the Oceans Edition een extreem aantrekkelijke speler in de zakelijke markt. Ontdek onze voorraad en profiteer van nog eens € 4.000,- subsidie die de overheid beschikbaar stelt bij de particuliere aanschaf van een elektrische auto.

Ontdek alle voorraad