DE BMW X1 ORANGE EDITION.

Oranje boven.

DE BMW X1 ORANGE EDITION.

Hij is terug van weggeweest, de BMW X1 Orange Edition! En precies op tijd voor deze mooie oranje sportzomer. De BMW X1 Orange Edition wordt gebouwd op Hollandse bodem en kan elk terrein aan. Als een echte sportieve alleskunner overtuigt de BMW X1 met dynamiek en behendigheid. Slimme technologie, zoals de Steptronic transmissie en de efficiënte TwinTurbo viercilindermotor, maakt de BMW X1 tot de ideale reisgenoot in de stad, op het strand en bij alles wat u onderweg tegenkomt. Al verkrijgbaar vanaf € 50.995,- met een voordeel van € 3.715,-.

De BMW X1 wordt gebouwd in het Limburgse Born. Dat vieren we met een gelimiteerde editie van slechts 300 exemplaren, exclusief voor Nederland. De BMW X1 Orange Edition is ongekend rijk uitgerust inclusief veel aantrekkelijke opties. Met onder andere geperforeerd 'Dakota' lederen stoelen, Navigatiesysteem Plus, BMW Head-up Display, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, 2-zone automatische airconditioning en Adaptieve LED koplampen.

BMW X1 Orange Edition

BMW X1 Orange Edition

Met de BMW X1 Orange Edition krijgt u het beste van twee werelden in handen: het sportieve van de Model xLine en de luxe van het Business Edition Plus Pakket. En al deze opties zijn... inclusief. Is oranje niet helemaal uw kleur? Kies dan een andere metallic kleur zonder meerprijs.