Corona update! Uiteraard nemen ook wij gepaste maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en het welzijn van u en onze mensen te beschermen. Wij houden ons daarbij aan de laatste maatregelen vanuit het RIVM Uiteraard bent nog steeds van harte welkom in Schiedam, Wateringen of Brielle. Wij staan voor u klaar met betrekking bij een bezoek aan de showroom, voor onderhoud of reparatie. Hierbij hanteren wij de gebruikelijke openingstijden. Maar we bieden ook diverse 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻, deze worden hieronder nader toegelicht. 

 

 

 

DIGITALE MOGELIJKHEDEN.

VRAAG EEN VIDEO AAN.

Wilt u vanuit huis meer informatie ontvangen en een beeld bij de beleving krijgen van één van onze BMW Modellen? Neem contact met ons en wij zullen er alles aan doen om u een uitgebreide video toe te sturen.

Neem contact op

FACETIME MET ONZE VERKOPER.

Bent u benieuwd naar alle specificaties van een bepaalde BMW en zou u graag met één van onze verkopers willen FaceTimen? Aarzel niet om ons een WhatsApp te sturen met deze aanvraag!

WhatsApp om te bellen

WHATSAPP MET ONS.

Recentelijk is het ook mogelijk om met ons via WhatsApp te communiceren. Zo wordt het nog eenvoudiger om bijvoorbeeld een proefrit aan te vragen, uw werkplaatsafspraak in te plannen of snel een vraag te stellen!

WhatsApp ons

Onderhoudsafspraak

Heeft u een onderhoudsafspraak staan? Wij zorgen dat voor en na de de afspraak de auto wordt gedesinfecteerd. 

Video bellen 

Heeft u interesse in een BMW of MINI model en blijft u liever thuis? Neem dan contact op met de betreffende vestiging en plan uw afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben waarbij onze verkoopadviseur de auto uitgebreid aan u laat zien.

 

Auto specificaties 

Intresse in een BMW of MINI? Onze verkoopadviseurs maken graag een uitgebreide video van de gehele auto en leggen daarbij alle specificaties uit van de desbetreffende auto. 

 

360 graden beeld

Een 360 graden video van een occasion? Die kunt u vinden op iedere detail pagina van onze occasions. 

 

Proefrit maken

Wilt u een proefrit maken in één van onze auto's? Dat kan! Wij zorgen dat voor en na de proefrit de auto wordt gedesinfecteerd. Zo kunt u nog steeds de BMW beleving ervaren! Liever de deur niet uit? Wij kunnen ook de auto bij u op locatie neerzetten!  

 

Haal- en brengservice

Blijft u liever thuis bij een onderhoudsafspraak? Onze haal- en brengservice dienst blijft nog steeds van kracht. 

 

Whatsapp

Wij zijn nu ook via Whatsapp te bereiken. Zo kunt u heel gemakkelijk en snel met ons in contact komen! 

ONLINE GEREGELD.

slide

BMW Private Lease

Heeft u intresse om een BMW te rijden via Private Lease? Dan kunnen wij het gehele proces online met u doorlopen! Van u wensen ten aanzien van uw nieuwe auto tot het afsluiten van het contract. Tevens kunnen wij de aflevering bij u op locatie plaats laten vinden. 

ALGEMENE MAATREGELEN.

  • Er worden geen handen geschud. 
  • Wij vragen u minimaal 1,5 meter afstand te behouden van elkaar. 
  • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit in de "high touch" gebieden, zoals balies, wachtruimtes etc.
  • Wij beschikken over genoeg zeep. 
  • Gelieve zoveel mogelijk per pin te betalen