CORONA MAATREGELEN.

Vanaf 3 maart is het weer toegestaan om langs te komen in onze showrooms voor het aanschaffen van een BMW of MINI. U bent op afspraak welkom in Schiedam, Wateringen en Brielle. De afspraak kunt u maken door te reageren via de contactbutton of door een proefrit aanvraag te doen op de auto naar keuze. Tevens kunt u een afspraak aanvragen voor nieuw te bestellen auto’s via ons contactformulier. Wij bieden ook diverse 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻, deze worden hieronder nader toegelicht. Tevens kunt u daar ook de gang van zaken vinden met betrekking tot proefritten & afleveringen.

 

Onze werkplaatsen zullen gedurende deze lockdown periode ook geopend blijven voor al uw onderhoud, reparatie en schadeherstel. Hierbij hanteren wij openingstijden van 08.15 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Bezoek op afspraak

MAATREGELEN SHOWROOMBEZOEK.

VEILIGHEID BOVEN ALLES.

Per 3 maart mogen wij u weer ontvangen in onze showrooms en gelden de volgende protocollen en richtlijnen voor en tijdens uw bezoek:

 

  •  Bezoek aan de showroom kan uitsluitend op afspraak. De afspraak kunt u maken door te reageren via de contactbutton of door een proefrit aanvraag te doen op de auto naar keuze. Tevens kunt u een afspraak aanvragen voor nieuw te bestellen auto’s via ons contactformulier
  • Maak uw afspraak minimaal vier uur van tevoren.
  • Kom op tijd voor uw afspraak.
  • De basisregels waaronder anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden.

DIGITALE MOGELIJKHEDEN.

VRAAG EEN VIDEO AAN.

Wilt u vanuit huis meer informatie ontvangen en een beeld bij de beleving krijgen van één van onze BMW Modellen? Neem contact met ons en wij zullen er alles aan doen om u een uitgebreide video toe te sturen.

Neem contact op

FACETIME MET ONZE VERKOPER.

Bent u benieuwd naar alle specificaties van een bepaalde BMW en zou u graag met één van onze verkopers willen FaceTimen? Aarzel niet om ons een WhatsApp te sturen met deze aanvraag!

WhatsApp om te bellen

WHATSAPP MET ONS.

Recentelijk is het ook mogelijk om met ons via WhatsApp te communiceren. Zo wordt het nog eenvoudiger om bijvoorbeeld een proefrit aan te vragen, uw werkplaatsafspraak in te plannen of snel een vraag te stellen!

WhatsApp ons

Werkplaatsafspraak.

MAATREGELEN WERKPLAATSAFSPRAAK.

VEILIGHEID BOVEN ALLES.

Naar aanleiding van de meest recente corona maatregelen gelden de volgende protocollen en richtlijnen voor uw werkplaatsafspraak:

 

  • Kom op tijd voor uw afspraak.
  • Wij zorgen dat uw auto na de afspraak gedesinfecteerd wordt.
  • Blijft u liever thuis bij een onderhoudsafspraak? Onze haal- en brengservice dienst blijft nog steeds van kracht. 
  • Maakt u gebruik van vervangend vervoer? Dan verzoeken wij u om deze voor 17.00 uur terug te brengen.

Video bellen 

Heeft u interesse in een BMW of MINI model en blijft u liever thuis? Neem dan contact op met de betreffende vestiging en plan uw afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben waarbij onze verkoopadviseur de auto uitgebreid aan u laat zien.

 

Auto specificaties 

Intresse in een BMW of MINI? Onze verkoopadviseurs maken graag een uitgebreide video van de gehele auto en leggen daarbij alle specificaties uit van de desbetreffende auto. 

 

360 graden beeld

Een 360 graden video van een occasion? Die kunt u vinden op iedere detail pagina van onze occasions. 

 

Aflevering

De aflevering van uw nieuwe voertuig kan in verkorte vorm doorgang vinden bij ons op locatie.

 

Proefrit maken

Wilt u een proefrit maken in één van onze auto's? Dat kan! Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een proefrit vanuit één van onze vestigingen.

 

Blijft u liever thuis? Dan kunnen wij de auto bij u op locatie brengen en zorgen dat voor en na de proefrit de auto wordt gedesinfecteerd. Zo kunt u nog steeds de BMW beleving ervaren!

 

Weekend noodgevallen

Bij pech of andere noodgevallen in het weekend kunt u in Nederland contact opnemen met de BMW Service Centrale op nummer: 0800 0357.

 

Whatsapp

Wij zijn nu ook via Whatsapp te bereiken. Zo kunt u heel gemakkelijk en snel met ons in contact komen! 

ONLINE GEREGELD.

slide

BMW Private Lease.

Heeft u interesse om een BMW te rijden via Private Lease? Dan kunnen wij het gehele proces online met u doorlopen! Van u wensen ten aanzien van uw nieuwe auto tot het afsluiten van het contract. Tevens kunnen wij de aflevering bij u op locatie plaats laten vinden.