Ontdek de wereld van de elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Ontdek de wereld van de elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengt BMW duurzame mobiliteit op de weg met een veelvoud aan geëlektrificeerde modellen. Met puur elektrische modellen, zoals de nieuwe BMW i4, BMW iX, BMW iX3 of de BMW i3, en het grootste aanbod Plug-in Hybride modellen garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte het beste uit twee werelden. Een overtuigende actieradius en het zorgeloze aanbod van BMW Charging maken elektrisch rijden en opladen flexibeler, eenvoudiger, duurzamer en aantrekkelijker dan ooit tevoren. Wilt u meer informatie over Elektrisch rijden bij Kalfsbeek? Dowload dan nu hieronder onze Whitepaper.

THE i4.

De eerste 100% elektrische Gran Coupé

Het welbekende klassieke Gran Coupé design, maar dan in een volledig elektrisch jasje! Een sportief en comfortabel rijgevoel en met vijf volwaardige zitplaatsen is de BMW i4 de ideale auto voor korte en lange ritten. Op dit moment kent de BMW i4 de volgende modellen: de BMW i4 eDrive40 en de BMW i4 M50. 

THE iX.

De nieuwe norm voor elektrisch rijden.

Een totaal nieuwe rijbeleving op het gebied van elektrisch rijden. Met compleet nieuw ontworpen stoelen, zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. Op dit moment kent de BMW iX de volgende modellen: de BMW iX xDrive50, BMW iX xDrive40 en de BMW  iX M60.

THE iX3.

De eerste 100% elektrische SUV.

De BMW iX3. Met het eerste volledig elektrisch aangedreven BMW SUV rijdt u in het beste van twee werelden. Een sublieme uitvoering met het standaard inbegrepen M sportpakket en karakteristieke blauwe accenten. Hiernaast zorgt het glazen panorama dak voor een aangename, lichte ambiance in het interieur.

THE i3.

Meest duurzame elektrische BMW.

De allereerste en ondertussen ook meest duurzame elektrische BMW model; de i3. 100% elektrisch, 0% uitstoot en gebouwd met 100% windenergie, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Met stoelbekleding voor 34% gemaakt van oude PET-flessen. De BMW i3 biedt rijcomfort met veiligheid door de nieuwste technologieën met optimale tractie en stabiliteit door de Automatic
Stability Control (ASC).