KALFSBEEK PRIVATE LEASE.

WIJ KOPEN UW HUIDIGE AUTO TERUG EN U ONTVANGT DIRECT HET GELD OP UW REKENING.

BMW PRIVATE LEASE.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

De voordelen van Kalfsbeek Private Lease: 

  • Wij keren de waarde van uw in te ruilen auto in één keer uit
  • Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
  • 0% fiscale bijtelling
  • U rijdt in een gloednieuwe BMW
  • Geen grote eenmalige investering
  • Alle autozaken worden voor u geregeld
  • Wij altijd uw aanspreekpunt

BEREKEN UW MAANDBEDRAG.

INBEGREPEN IN UW MAANDBEDRAG.

slide

Rente en afschrijving

U betaalt een vaste rente. Ook brengen wij afschrijvingskosten in rekening, aangezien de waarde van uw nieuwe BMW afneemt.

slide

All risk verzekering

Uw BMW is all risk verzekerd. U heeft hierbij een eigen risico van slechts € 135 per schadegeval. Zo gaat u goed verzekerd met uw nieuwe BMW weg.

slide

Onderhoud en reperatie

Voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht in Schiedam, Wateringen en Brielle. Het meeste onderhoud valt zelfs binnen uw maandbedrag.

slide

Houderschapsbelasting

De houderschapsbelasting voor uw BMW is inbegrepen in uw maandbedrag. Ook hier hoeft u dus niet meer naar om te kijken.

slide

Pechhulp

U kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in Nederland en in het buitenland staat de BMW Service Centrale namelijk direct voor u klaar.

slide

BTW

Het maandbedrag van uw Private Lease overeenkomst is inclusief 21% btw.

HOE WERKT PRIVATE LEASE?

KALFSBEEK LEGT HET U GRAAG UIT.

Heeft u de BMW gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeert onze verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan bereidt uw verkoopadviseur de privé lease aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar ons verstuurd. U tekent de overeenkomst bij uw één van onze vestigingen en geniet vervolgens zorgeloos van uw nieuwe BMW. U hoeft zelf verder niets te regelen. Dat doen wij voor u!