i- Ready.

Vrije overstap naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent.

Offerte financial lease Bereken private lease

Weet u zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden? Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent? Wij bieden nu de mogelijkheid met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische en hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch. Dit kan al voor € 10,- per maand en leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

Voordelen i-Ready.

  • Keuze uit alle BMW modellen
  • Aantrekkelijk leasetarief
  • Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
  • BMW i-Ready optie voor slechts € 10,- per maand

LEASE.

slide

Private Lease

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

slide

Operational Lease

Zakelijk rijden op z'n best! Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop.