BMW 1 SERIE PRIVATE LEASE.

VANAF € 399,- PER MAAND.

BMW PRIVATE LEASE.

Kalfsbeek Private lease zorgt ervoor dat u voor een vast bedrag per maand in uw droomauto kunt rijden. U bepaalt zelf de looptijd van de overeenkomst en ook het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. BMW Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Alle genoemde maandbedragen zijn inclusief 21% btw en inclusief houderschapsbelasting.

Met BMW Private Lease is uw BMW is all risk verzekerd met een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval. Zo gaat u goed verzekerd met uw nieuwe BMW weg. Voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht in Schiedam, Wateringen en Brielle. Het meeste onderhoud valt zelfs binnen uw maandbedrag.

WAAROM KALFSBEEK PRIVATE LEASE.
Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken U rijdt in een gloednieuwe BMW Alle autozaken worden voor u geregeld
0% fiscale bijtelling Geen grote eenmalige investering Wij zijn altijd uw aanspreekpunt

BEREKEN UW MAANDBEDRAG.

HOE WERKT PRIVATE LEASE?

Heeft u de BMW gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeert onze verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Bij een akkoord bereidt uw verkoopadviseur de aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. 

Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar ons verstuurd. U tekent de overeenkomst bij uw één van onze vestigingen en geniet vervolgens zorgeloos van uw nieuwe BMW. U hoeft zelf verder niets te regelen. Dat doen wij voor u!