KALFSBEEK PRIVATE LEASE.

BETROUWBAAR EN GOED GEREGELD.

BMW PRIVATE LEASE.

Kalfsbeek Private lease zorgt ervoor dat u voor een vast bedrag per maand in uw droomauto kunt rijden. U bepaalt zelf de looptijd van de overeenkomst en ook het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. BMW Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Alle genoemde maandbedragen zijn inclusief 21% btw en inclusief houderschapsbelasting.

Met BMW Private Lease is uw BMW is all risk verzekerd met een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval. Zo gaat u goed verzekerd met uw nieuwe BMW weg. Voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht in Schiedam, Wateringen en Brielle. Het meeste onderhoud valt zelfs binnen uw maandbedrag.

WAAROM KALFSBEEK PRIVATE LEASE.
Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken U rijdt in een gloednieuwe BMW Alle autozaken worden voor u geregeld
0% fiscale bijtelling Geen grote eenmalige investering Wij zijn altijd uw aanspreekpunt

ACTIEMODELLEN.

BMW 118i

Sportief, modern, veilig en hoogwaardig met een fris design en de nieuwste connectiviteit: de nieuwe BMW 1 Serie is een echte BMW met een sterk eigen karakter. 

Vanaf € 399 per maand

BMW 218i Gran Coupé

Met de introductie van de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé vindt het concept van de vierdeurscoupé nu ook plaats in het premium compacte segment. 

Vanaf € 449 per maand

BMW 320i Sedan

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is een icoon dat voor een nieuw tijdperk staat, voorzien van de nieuwe technologie. 

Vanaf € 599 per maand

BMW 418i Gran Coupé

Wanneer we een coupé gaan combineren met een vierdeurs sedan krijg je een veelbelovend resultaat. Wat dacht u van meer ruimte en nog meer stijl? Heeft u meer eisen? 

Vanaf € 565 per maand

BMW 520i Sedan

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is niet voor niks de zakenauto van het jaar 2019 geworden. Over elk detail is nagedacht en dat is terug te zien.

Vanaf € 879 per maand

BMW X1 18i

De BMW X1 is het meeste compacte BMW X model. Gekenmerkt door zijn atletische design is de drang naar actie vanaf het eerste oogcontact herkenbaar,

Vanaf € 599 per maand

BMW X2 18i

De BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische performance die uniek is in deze klasse. 

Vanaf € 669 per maand

BMW X3 20i

De nieuwe BMW X3 heeft een krachtig exterieur, optimaal rijcomfort en de nieuwe technologosche features. Uiteindelijk overtuigt de X3  met een spannende rijbeleving.

Vanaf € 869 per maand

BEREKEN UW MAANDBEDRAG.

HOE WERKT PRIVATE LEASE?

Heeft u de BMW gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeert onze verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Bij een akkoord bereidt uw verkoopadviseur de aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. 

Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar ons verstuurd. U tekent de overeenkomst bij uw één van onze vestigingen en geniet vervolgens zorgeloos van uw nieuwe BMW. U hoeft zelf verder niets te regelen. Dat doen wij voor u!