ZAKELIJKE MARKT.

SLIMMER ZAKELIJK RIJDEN MET KALFSBEEK.

Duurzamer, flexibeler of goedkoper zakelijk rijden? Dat is voor ieder bedrijf interessant. Auto's zijn immers een aanzienlijke kostenpost en er valt steeds meer te kiezen in soort auto's, financiering en aanvullende mobiliteitsoplossingen. De Fleetmanagers van Kalfsbeek helpen u graag bij het efficiënt managen van uw wagenpark - nu én in de toekomst. 

WAT KALFSBEEK VOOR U KAN BETEKENEN.

Met 65 jaar ervaring in mobiliteit, drie vestigingen en ruim 450 gebruikte en nieuwe BMW's en MINI's in het assortiment is de Kalfsbeek dé mobiliteitspartner in Zuid-Holland. Bij Kalfsbeek streven wij ernaar om u te helpen uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te richten - of het nu gaat om 5 of 50 auto's. 

 

Er vindt continue verandering plaats wat betreft wet- en regelgeving op het gebied van mobiliteit, onze Fleetmanagers zorgen dat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen omtrent het managen van uw wagenpark en bieden advies op maat. Zij kijken naar een mobiliteitsoplossing die niet alleen economisch aantrekkelijk is maar ook duurzaam is.

kalfsbeek

UW ZAKELIJK AANSPREEKPUNT.

GUUS WAGEVELD

Fleetmanager

 

 

Mail Guus

PETER VAN DEN BERG

Fleetmanager

Mail Peter

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

OPERATIONAL LEASE.
PRIVATE LEASE.

KALFSBEEK CARSHARING.

IN SAMENWERKING MET JUUVE.

Carsharing stelt gebruikers in staat op basis van behoefte gebruik te maken van mobiliteit. Tevens kunnen bedrijven hierdoor de behoefte managen en een passend wagenpark creëren. De dekkingsgraad van deelauto’s in Nederland verspreid in hoog tempo. Kalfsbeek is ook ingesprongen op deze mobiliteitsvorm door middel van Kalfsbeek Carsharing in samenwerking met Juuve. Een auto reserveren met de app van Juuve biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen

tot alle auto’s die beschikbaar zijn in de regio. Hoe mooi klinkt dat? Bij selectie van een voertuig wordt direct duidelijk wat het kostenplaatje is en waar de auto zich bevindt. Met de app kan de auto ontgrendeld worden en kunt u op weg!

 

Meer weten? Neem contact op met één van onze Fleetmanagers.

kalfsbeek carsharing

WHITEPAPER SLIMMER ZAKELIJK RIJDEN.

HANDVATTEN EN INSPIRATIE VOOR MOBILITEIT IN 2021.

In een markt die wordt geregeerd door steeds aangepaste wet- en regelgeving en waarbij er, mede door deze regelgeving, steeds meer gekeken wordt naar nieuwe een duurzamere oplossingen voor mobiliteit, is het als organisatie vaak een uitdaging om de juiste keuze te maken. De afgelopen tijd hebben wij ons bezig gehouden met hoe organisaties zo efficiënt mogelijk hun wagenpark kunnen inrichten en managen. Wij hebben als resultaat een whitepaper ontwikkeld over zakelijk rijden; met de trends van nu én de toekomst. Wilt u het whitepaper ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Functie
E-mail*
Telefoonnummer*
 
* gemarkeerde velden zijn noodzakelijk