LAGE CO2, LAGE RENTE.

Tijdelijk financiert u uw duurzame BMW extra voordelig! Wie een elektrische of Plug-in Hybride BMW overweegt, wordt voortaan beloond met een extra aantrekkelijk rentetarief. Vanaf nu koppelen we het rentetarief van uw financiering, aan de hoogte van de CO2 uitstoot. 

ELEKTRISCHE BMW.

Tijdelijk geniet u optimaal voordeel bij het financieren van een volledig elektrische BMW. U profiteert momenteel van een uiterst scherpe rente van slechts 2,99%. Vraag nu een offerte aan.

Vraag offerte aan

PLUG-IN HYBRIDE BMW.

Vanwege de lage CO2-uitstoot en bijbehorende BPM voordeel is een Plug-in Hybride BMW een aantrekkelijke en duurzame keuze. Daarnaast is het nu mogelijk om een Plug-in Hybride BMW te financieren tegen slechts 3,99% rente.

Vraag offerte aan

Actievoorwaarden.

 

 

Geldig voor alle looptijden.

Geldt voor nieuwe auto's én voor i3's met een eerste toelatingsdatum vanaf 1-1-2019.

Rentetarief geldt alleen inclusief BMW Top Cover verzekering.

Zonder verzekering is de rente +1%.

Geldig van 1 januari t/m 31 maart 2021.

Geen maximum financieringsbedrag.

 

Rekenvoorbeeld.

REKENVOORBEELD. [1]

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00 
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00 
Totale kredietbedrag: € 26.250,00 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48 
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99% 
Termijnbedrag: € 323,16
Slotsom: € 13.125,00 
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
Vaste debetrente voet: 2,99%

[1] De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021. 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. 

BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv.