DE BMW 1 SERIE.

Vraag proefrit aan

THE 1.

Sportief, modern, veilig en hoogwaardig met een fris design en de nieuwste connectiviteit: de nieuwe BMW 1 Serie is een echte BMW met een sterk eigen karakter. Daarnaast is THE 1 voor het eerst gebaseerd op het moderne BMW voorwielaandrijvingsplatform en combineert het kenmerkende rijplezier van BMW met een aanmerkelijk grotere interieurruimte. U rijdt al een spliternieuwe BMW 1 Serie vanaf € 34.726,-. 

 

PRIVATE LEASE VANAF € 399 PER MAAND.

Kalfsbeek Private lease zorgt ervoor dat u voor een vast bedrag per maand in uw BMW 1 Serie kunt rijden. U bepaalt zelf de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Alleen de kosten voor brandstof en bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. 

BMW Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Bereken uw maandtarief en ontdek waarom de BMW 1 Serie uw nieuwe auto wordt.

Bereken uw maandtarief

HIGHLIGHTS VAN DE BMW 1 SERIE.

De derde generatie van de BMW 1 Serie is een feit. Met een geavanceerd onderstel, vernieuwde technologie en allerlei regelsystemen is de nieuwe BMW 1 Serie wendbaarder dan voorheen. Het belangrijkste verschil zit in de aandrijving, standaard wordt de nieuwe BMW 1 Serie namelijk voorwiel aangedreven. Dit brengt in het interieur een belangrijk voordeel met zich mee, namelijk een toename in knieruimte van 33 milimeter.

De BMW 1 Serie zal niet langer leverbaar zijn als 3-deurs, maar wordt standaard geleverd als 5-deurs.

Vraag proefrit aan

MODELVARIANTEN EN MOTORISERINGEN.

De BMW 1 Serie is in drie uitrustingen te bestellen. In het Model Luxury Line ligt de nadruk op comfort en verfijning. Het Model Sport Line is een stoerdere uitvoering, waar de auto voorzien is van sportstoelen en waar verschillende accenten in de kleur zwart. Het Model M Sport is voorzien van een onderbumper, voorspoiler een BMW M diffusor in hoogglans zwart.

Het topmodel van de nieuwe BMW 1 Serie is de BMW M135i xDrive. Diverse exterieurkenmerken uitgevoerd in de kleur Cerium Grey verraden dat we hier te maken met de snelste BMW 1 Serie.

Vraag offerte aan

PRIVATE LEASE.

VANAF €399,- PER MAAND.