THE 2

DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER

DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Het BMW 2 Serie Active Tourer is de perfecte gezinsauto. De auto is voorbereid op allerlei activiteiten zoals sporten en reizen. Ruimtelijkheid, het voor BMW typerende rijplezier en een extreem progressieve benadering zijn de kenmerken van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het compacte premiumsegment ziet er dynamischer uit en heeft een krachtige uitstraling dankzij de heldere BMW designtaal. Het ingrijpend vernieuwde interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display. Bovendien is de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer toonaangevend op gebied van aandrijving, bestuurdersassistentie, bediening en connectiviteit. Ontdek meer over de BMW 2 Serie Active Tourer.

ONTDEK MEER.

DESIGNKENMERKEN.

Het design van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer brengt lifestyle en esthetiek samen in een moderne crossover. Met zijn vlakke A-stijlen, gestrekte contouren en een groot glazen panoramadak. Met een geïntegreerde dakspoiler en markante BMW LED-achterlichten oogt de achterzijde van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer nog krachtiger. Pas de BMW 2 Serie Active Tourer aan uw persoonlijke wensen aan met de drie verschillende uitrustingsvarianten: Model Luxury en Model M Sport.

Proefrit aanvragen

NOG MEER RIJPLEZIER.

Uiterst efficiënte benzine en dieselmotoren met vermogens van 136 tot 218 pk. En met de nieuwe tot 326 pk sterke Plug-in Hybride modellen bent u bijzonder duurzaam onderweg: tot wel 80 km volledig elektrisch en in minder dan 2,5 uur weer 100% opgeladen. Er vier varianten: BMW 223i Active Tourer - BMW 220i Active Tourer - BMW 218i Active Tourer - BMW 218d Active Tourer. Van de zomer wordt het aanbod uitgebreid met twee Plug-in Hybride modellen.

Vraag offerte aan

INTERIEUR.

Het nieuwe interieurdesign ademt weldadige ruimte. Als luxe vijfzitter met een enorme bagageruimte voor koffers en tassen. Met neergeklapte achterbank kunnen zelfs de fietsen mee. De verhoogde zitpositie voorin is tot in de details individueel instelbaar. Naar wens zijn de stoelen voorzien van verwarming of zelfs een massagefunctie. Belangrijke elementen zijn het slanke dashboard en het BMW Curved Display. Wanneer komt u eens kennismaken?

Offerte aanvragen