DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

DE IDEALE REISGENOOT.

Bekijk de video Proefrit maken

Dynamisch design en rijplezier.

De perfecte gezinsauto.

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

Het rijdende bewijs dat functionaliteit en fraai design elkaar niet hoeven uit te sluiten: het exterieur van de BMW 2 Serie Active Tourer ademt een vorm van dynamiek die in dit voertuigsegment ongekend is. Van voren bezien springen direct de scherp gelijnde voorbumper, de vlak liggende voorruit en de hoge motorkap van de Active Tourer in het oog. In het zijaanzicht zorgen geprononceerde lijnen voor een dynamisch silhouet, waardoor de BMW 2 Serie Active Tourer al in stilstand lijkt te accelereren. Bovendien bieden de hogere daklijn en de grote portieren een comfortabele instap naar alle zitplaatsen. De geraffineerde vormgeving van de achterkant met de grote L-vormige achterlichten en brede wielkuipen verleent de BMW 2 Serie Active Tourer ondanks zijn hoogte een zeer sportieve uitstraling. Tegelijkertijd biedt de grote bagageklep met lage tildrempel en brede opening comfortabel toegang tot de bagageruimte.


slide

Interieurdesign

Wie of wat u ook wilt vervoeren, het royale interieur van de BMW 2 Serie Active Tourer biedt altijd een ruimtelijke indruk. Bijvoorbeeld door het optioneel leverbare glazen panoramadak, dat een lichte, luchtige ambiance schept. Maar ook het gebruik van hoogwaardige materialen en accentlijsten in subtiele kleurstellingen in combinatie met grote raamoppervlakken maakt deze BMW ruimtelijk. Luchtig oogt ook het dashboard van de BMW 2 Serie Active Tourer, dat in de ruimte lijkt te zweven. De hoge zitpositie zorgt voor een nog beter rondomzicht tijdens het rijden. Het interieur van de BMW 2 Serie Active Tourer is bovendien zeer functioneel ingedeeld. Voorin bevinden zich in de markant vormgegeven middenconsole, de portieren en de optioneel leverbare middenarmsteun tal van opbergmogelijkheden. Bijvoorbeeld een afsluitbaar vak voor uw smartphone of zonnebril, alsmede opbergruimtes voor bekers en grote flessen. De optioneel leverbare neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoel vergroot de flexibiliteit. In de bagageruimte zorgt de nagenoeg vlakke laadvloer voor comfortabele beladingsmogelijkheden. De driepersoons achterbank biedt optimale flexibiliteit: de rugleuning is standaard in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en optioneel is elke zitplaats ook in lengterichting verstelbaar. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw passagiers en bagage altijd kunt vervoeren.

slide

Uitgerust voor elke gelegenheid

Met een ruim aanbod aan opties geeft u uw BMW 2 Serie Active Tourer precies de uitrusting die u wilt. Oplossingen om in het interieur nog meer opbergruimte te creëren, of stijlvolle accessoires voor die finishing touch – maak de perfecte uitstraling gewoon nog perfecter.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

slide

2 Serie Active en Gran Tourer

Naast een standaard automaat op de BMW 2 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 2 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering.

DRIVING DYNAMICS & EFFICIENCY.

slide

PLUG-IN HYBRIDE

Vol energie: de BMW 225xe iPerformance Active Tourer combineert de beproefde flexibiliteit en uitmuntende zuinigheid met voor BMW kenmerkende rijdynamiek. Dankzij de BMW eDrive technologie van BMW EfficientDynamics is in puur elektrische modus een actieradius van tot wel 41 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Perfect voor ritjes door de grote stad!

slide

BMW xDrive

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving past zich ook onder ongunstige rijomstandigheden perfect aan om steeds optimale tractie te kunnen bieden. Met xDrive en de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) wint uw BMW 2 Serie Active Tourer aan rij- en spoorstabiliteit. Geregeld via het DSC-sensorsysteem verdeelt xDrive de aandrijfkracht razendsnel flexibel over beide assen om in bochten onderstuur of overstuur te voorkomen. Dat resulteert in een voortreffelijke spoorstabiliteit en garandeert bovendien snel en veilig accelereren, zelfs op gladde of steile ondergrond. Daarmee combineert xDrive de voordelen van vierwielaandrijving – tractie, spoorstabiliteit en veiligheid – met de superieure wendbaarheid die u van een BMW gewend bent. Dit alles voor optimale grip en meer rijplezier.

slide

ECO PRO modus

De ECO PRO Modus van de BMW 2 Serie Active Tourer levert – afhankelijk van de individuele rijstijl en volgens een interne BMW verbruiksstudie – tot wel 20 procent brandstofbesparing op. Met de functies Coasting (alleen in combinatie met 8-traps Steptronic transmissie) en ECO PRO Route (alleen in combinatie met BMW navigatiesysteem Plus) kan de brandstofbesparing zelfs nog hoger uitvallen.

slide

BMW TwinPower Turbo technologie

De innovatieve BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren in de BMW 2 Serie Active Tourer bieden een zeer temperamentvol karakter en een gretige reactie op het gaspedaal – al vanaf lage toerentallen. Tegelijkertijd springen ze bijzonder zuinig om met brandstof en houden ze de emissie beperkt. De jongste generatie motoren uit de EfficientDynamics familie combineert de nieuwste inspuittechnieken en een geheel variabele motorprestatieregeling met innovatieve turbodrukvulling voor nog meer efficiency en dynamiek.