DE BMW 2 SERIE CABRIO.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

De BMW 2 Serie Cabrio is adembenemend mooi met een sportieve elegante uitstraling. Het design en de krachtige motoren zijn een goede combinatie. Daarbij komend e motoren en de exclusieve uitrusting in het nieuw vormgegeven interieur opent nieuwe perspectieven van grenzeloos rijplezier.

ONAFHANKELIJKHEID IN ZIJN MEEST BEWEGENDE VORM.

slide

Atletische belijning

Door de atletische belijning van de BMW 2 Serie Cabrio is het een echte blikvanger. 

slide

Sportieve voorzijde

De voorzijde van de BMW 2 Serie Cabrio heeft naar binnen gerichte dubbele niergengrille welke zorgen voor geoptimaliseerde luchtinlaten. Ook de voorzijde herkent u aan de LED-koplampen met vier ogen. Dit is een duidelijk statement van sportiviteit. 


slide

Expressieve wielen

De wielen maken het voertuig. De 16-inch wielen in standaard uitvoering zijn al even sportief als esthestisch. Uiteraard maakt het niet uit welke wielen u kiest, één ding hebben ze allemaal gemeen: perfecte wegligging. 

slide

Markante achterzijde.

In de file achter een BMW 2 Serie Cabrio staan is geen straf. Het L-vormige design alsook de verchroomde uitlaateindpijpen zijn een echte blikvanger. 

 

BMW Business Editions.

BUSINESS EDITIONS.

RIJK UITGERUST EN TOT €3.830,- VOORDEEL.

Kies voor de Business Edition of Business Edition Plus en profiteer van aanzienlijk veel voordeel. Met de Business Edition geeft u een upgrade aan uw nieuwe BMW met o.a. Executive uitvoering, BMW Navigatiesysteem Professional en adaptieve LED koplampen voor slechts €1.495,-. Wilt u nog meer luxe? Voor €2.995,- rust u uw nieuwe BMW 2 Serie Cabrio uit met alle opties die de Business Edition te bieden heeft en meer. Het Business Edition Plus pakket is namelijk uitgerust met High Executive uitvoering, lederen bekleding en elektrisch verwarmde voorstoelen.

OPEN MINDED.

Wist u dat het dak bij snelheden van 50km/h volautomatisch te openen is?