DE BMW 2 SERIE CABRIO.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

Zijn design: adembenemend mooi. Zijn karakter: grenzeloos vrij. De nieuwe BMW 2 Serie Cabrio is een toonbeeld van sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het nieuw vormgegeven interieur opent nieuwe perspectieven van grenzeloos rijplezier. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat zien hoe aantrekkelijk onafhankelijkheid kan zijn.

ONAFHANKELIJKHEID IN ZIJN MEEST BEWEGENDE VORM.

slide

Atletische belijning

De dynamische vormtaal van de BMW 2 Serie Cabrio met het langgerekte, wigvormige silhouet straalt niet alleen esthetiek en elegantie, maar ook kracht en dynamiek uit. Het verfijnde design van het exterieur overtuigt met een markante schouderlijn en talloze onweerstaanbare blikvangers, en verovert elk hart stormenderhand.

slide

Sportieve voorzijde

De opvallende voorzijde van de BMW 2 Serie Cabrio met de naar binnen gerichte dubbele nierengrille en de aerodynamische, geoptimaliseerde grote luchtinlaten vormt de belichaming van indrukwekkende dynamiek. Dit effect wordt versterkt door de lage LED-koplampen in het voor BMW kenmerkende gezicht met vier ogen, en is een duidelijk statement van sportiviteit.

slide

Expressieve wielen

Vanaf de zijkant gezien springen bij de BMW 2 Serie Cabrio behalve het wigvormige silhouet ook de dynamische lichtmetalen wielen in het oog. De 16-inch wielen in de standaarduitvoering zijn al even sportief als esthetisch. Nog net even dynamischer ogen de hier afgebeelde 17-inch lichtmetalen wielen in dubbelspaak styling 724. Eén ding hebben ze natuurlijk allemaal gemeen: perfecte wegligging.

slide

Markante achterzijde.

Inspireert zelfs hen die de BMW 2 Serie Cabrio alleen maar van achteren zien: de atletische achterzijde wordt gekenmerkt door een perfect samenspel van heldere contouren en de dynamische lichten in L-vormig design alsook de verchroomde uitlaateindpijpen. Extra blikvanger: het vrije zicht op de voorruit bij geopend dak.

OPEND MINDED.

Wanneer de kap van de BMW 2 Serie Cabrio opent, maken esthetiek en elegantie een verbinding met oprechte emotie. Bij snelheden tot 50 km/h is het dak volautomatisch te openen, wat de hemel tot de enige limiet maakt. Bij gesloten dak zorgt de nog eens duidelijk verbeterde akoestiek van de stoffen kap eveneens voor een exclusieve rijbeleving. Het stijlvolle contrast met de carrosseriekleur maakt de schaamteloos aantrekkelijke uitstraling compleet.

open minded