DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

PRIKKELEND ONCONVENTIONEEL.

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé is het summum van automobiele individualiteit en creëert zijn eigen klasse. Het revolutionair sportieve design straalt al bij stilstand beweging uit. Zijn radicale dynamiek met bijzonder levendige achterwielaandrijving en optimaal comfort in het exclusieve interieur maken de compromisloze rijbeleving compleet. En dat blijkt al vanaf het allereerste moment -  wie achter dit stuur gaat zitten, wil maar één kant op: vooruit.

PRÉSENCE IN PERFECTIE.

slide

Sportief silhouet

Indrukwekkende verschijning vol elegantie en voorwaartse drang: de coupé-achtige, licht dalende daklijn van de BMW 2 Serie Coupé is een uitdrukking van pure sportiviteit. En de dynamische voorzijde met de naar binnen gerichte dubbele nierengrille benadrukt de gestrekte belijning van de BMW 2 Serie Coupé en onderstreept de atletische uitstraling van de auto.

slide

Aangescherpte voorzijde

De gefocuste uitstraling van een topatleet de grote luchtinlaten zetten dynamische designaccenten aan de krachtige voorzijde. De nieuw vormgegeven, optionele LED-koplampen flankeren de geprofileerde dubbele nierengrille en versterken de dynamische uitstraling van de BMW. Het duidelijk helderdere licht van de LED-technologie zorgt bovendien voor extra veiligheid en een efficiënte besparing van energie.

slide

Kenmerkende achterzijde

Zichtbaar één met het asfalt en een onmiskenbare aanblik voor iedereen die de BMW 2 Serie Coupé volgt: het samenspel van horizontale lijnen en gestructureerde vlakken aan de gespierde achterzijde onderstreept de extreem dynamische uitstraling van de BMW 2 Serie Coupé.

slide

Fascinerende stijl

Het kenmerkende lichtdesign van de achterlichten met brede, rode LED-verlichtingsbalken in L-vorm zet onmiskenbare designaccenten, zowel bij dag als bij nacht. Het sluit perfect aan bij de markante stijl en de nadruk op de breedte van de opvallende achterzijde.

BMW xDrive.

Meer tractie, meer controle, bij permanent hoge wendbaarheid. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt in de BMW 2 Serie Coupé voor maximaal rijcomfort en duidelijk verhoogde veiligheid – zelfs bij slecht weer en moeilijke rijsituaties.

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Bovendien wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in een lager verbruik en minder CO2-emissie.

8-traps steptronic sport transmissie