DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

PRIKKELEND ONCONVENTIONEEL.

De BMW 2 Serie Coupé is een opvallend model binnen de BMW famillie. Door zijn individualitiet, sportieve design en bijzonder levendige achterwielaandrijving maakt het de rijbeleving compleet. Wie achter dit stuur gaat zitten, wil maar één kant op: vooruit.

Compact en sportief.

slide

Sportief silhouet

Een lange motorkap, korte overhangen en een ver naar achter geplaatst passagierscompartiment – waarvan het achterste deel aansluit op krachtig uitgeklopte wielkuipen – domineren het zijaanzicht van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Royale vlakken, een dynamisch aflopende daklijn en een korte bagageklep met geprononceerde spoilerlip zijn andere beeldbepalende details van dit sportieve model.

slide

In het oog springende voorzijde

Driedimensionale vlakken, driehoekige vormen en diagonale lijnen bepalen het markante vooraanzicht van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Geaccentueerde wielkuipen en een powerdome in de motorkap laten geen misverstand bestaan over zijn dynamische rijkarakter. Daarnaast maken een horizontale nierengrille met verticaal geplaatste luchtkleppen en LED koplampen het plaatje compleet.

slide

Kenmerkende achterzijde

De extreem dynamische uitstraling van de BMW 2 Serie Coupé wordt benadrukt door het samenspel van de horizontale lijnen en gestructureerde vlakken aan de achterzijde.

slide

Interieur

Het cockpitdesign met duidelijke centraalstelling van de bestuurder en een overzichtelijk bedieningscluster op de middenconsole accentueert de sportieve ambiance in de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Ook de sportstoelen en het met leder beklede sportstuur dragen hieraan bij.  


BUSINESS EDITIONS.

RIJK UITGERUST EN TOT €3.830,- VOORDEEL.

Kies voor de Business Edition of Business Edition Plus en profiteer van aanzienlijk veel voordeel. Met de Business Edition geeft u een upgrade aan uw nieuwe BMW met o.a. Executive uitvoering, BMW Navigatiesysteem Professional en adaptieve LED koplampen voor slechts €1.495,-. Wilt u nog meer luxe? Voor €2.995,- rust u uw nieuwe BMW 2 Serie Coupé uit met alle opties die de Business Edition te bieden heeft en meer. Het Business Edition Plus pakket is namelijk uitgerust met High Executive uitvoering, lederen bekleding en elektrisch verwarmde voorstoelen.

BMW Business Editions.