DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

NIET CONVENTIONEEL, MAAR INDIVIDUEEL.

Proefrit aanvragen

Met de introductie van de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé vindt het concept van de vierdeurscoupé nu ook plaats in het premium compacte segment. Door een combinatie van een frisse dosis individualiteit en een aantrekkelijke, emotionele vormgeving biedt de BMW 2 Serie Gran Coupé dagelijks gebruiksgemak en de rijdynamiek waar BMW zich door de jaren heen meester in heeft gemaakt.

PRIVATE LEASE.

VANAF €449,- PER MAAND.

KENMERKEN VAN DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

slide

EXTERIEUR.

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé laat een duidelijk statement achter in de compacte premiumklasse. Niet alleen in exterieurkenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich van de massa, maar ook in hoogwaardige technologieën en de perfect afgestemde rijdynamische kenmerken. 

Hetgeen dat direct opvalt zijn de frameloze portierruiten die de sterke persoonlijkheid van de auto accentueren en nauw in de elegante sierlijsten opgaan. Voor de M235i xDrive zien we, evenals eerder bij de BMW Z4, een nierengrille in meshdesign voorbij komen. De in Ceriumgrau uitgevoerde roosters zijn uit de autosport geïnspireerd en geven de voorzijde diepte en exclusiviteit.

slide

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW 2 Serie Gran Coupé laat niets aan de verbeelding over. Het gebruik van hoogwaardige materialen en intuïtieve systemen komt onder andere naar voren in de BMW Live Cockpit Professioneel. De met aanraking bedienbaar 10,25 inch groot Touch Control Display stelt de gebruiker in staat snel en effectief het multimedia systeem te gebruiken.

Verder zijn in het interieur tal van opties toe te voegen of uit te breiden. Denk hierbij aan diverse comfortfuncties, maar ook innovatieve bestuurdersassistentiesystemen en 
technologieën. Met de Illuminated Brooklyn interieurlijsten wordt een compleet nieuwe dimensie van sfeer aan de auto toegevoegd. De combinatie van het doorschemerende patroon op het dashboard en in de portierbekleding creëert een aantrekkelijke ambiance voor zowel bestuurder als bijrijder(s). 

slide

HIGHLIGHTS.

De combinatie van de markante BMW nieren, LED koplampen en achterlichten, frameloze portierruiten en krachtige schouderlijn geven deze BMW 2 Serie Gran Coupé een uniek karakter. Sportief, elegant en agressief zijn stuk voor stuk krachtige termen die deze BMW typeren. 

De motor, aandrijving en ondersteltechnologie van de BMW 2 Serie Gran Coupé maakt de huidige compacte premiumklasse een klasse sterker. En dat is ook terug te zien in de designtaal van dit nieuwe model. Krachtige, scherpe lijnen accentueren het karakter van de auto. Om nog maar te zwijgen over de M235i xDrive. De BMW nierengrille in meshdesign, de rechthoekige uitlaatstukken en de Ceriumgrau elementen over de hele auto verklappen de enorme kracht van de 4-cilinder benzinemotor met 306 pk.

slide

MODELVARIANTEN.

Vanaf maart 2020 zal de BMW 2 Serie Gran Coupé in onze showroom staan. Bij deze introductie zal dit model verschijnen in drie verschillende motoriseringen, namelijk de 218i(A), 220d en de M235i xDrive. In onderstaande tabel zijn de specificaties bij een ieder van deze motoriseringen te vinden. Naast deze verschillende motoriseringen zijn er drie modelvarianten te verkrijgen van de BMW 2 Serie Gran Coupé.

 

Het aanbod van drie verschillende modelvarianten stelt u in staat uw BMW 2 Serie Gran Coupé volledig naar wens te configureren. Individualiteit kent nieuwe grenzen met de volgende pakketten: Model M Sport, Model Luxury Line en Model Sport Line. 

slide

TECHNOLOGIEËN.

Technisch progressief tot in het kleinste detail. Tijdens de rit wordt u op allerlei vlakken ondersteund met onder andere Reversing Assistant, BMW Intelligent Personal Assistant en de BMW Personal CoPilot. Afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren is het mogelijk om onderweg berichten te ontvangen die u werkelijk interesseren. Met nieuws als onderdeel van de BMW Auto Apps bent u in staat zelf te bepalen welke berichten u over politiek, sport, economie of andere onderwerpen wilt ontvangen.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Naar mate u de auto langer gebruikt, begint het systeem u te kennen en is het in staat u assistentie te bieden in uiteenlopende situaties. 

DRIE MOTORISERINGEN BIJ INTRODUCTIE.

Bij de introductie in maart 2020 zijn twee benzinemotoren en een dieselmotor leverbaar in de BMW 2 Serie Gran Coupé. De M235i xDrive beschikt over krachtigste 4-cilinder benzinemotor van de BMW Group met 306 pk. Alle motoren voldoen aan de strenge Euro 6d-TEMP-emissienorm. Alle cijfers met betrekking tot prestaties, verbruik en emissie zijn voorlopig en onder voorbehoud.

BMW 218i(A) Gran Coupé BMW 220d Gran Coupé BMW M235i xDrive Gran Coupé
3-cilinder benzinemotor 4-cilinder dieselmotor 4-cilinder benzinemotor
103 kW (140 pk) 140 kW (190 pk) 225 kW (306 pk)
Verbruik (l/100 km) 5,0-5,5 Verbruik (l/100 km) 4,2-4,3 Verbruik (l/100 km) 6,7-6,9
CO2-emissie (g/km) 114-125 CO2-emissie (g/km) 110-113 CO2-emissie (g/km) 153-156
Vanaf € 37.880 Vanaf € 47.561 Vanaf € 65.100