DE NIEUW BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

STANDAARD MET 7 ZITPLAATSEN.

Proefrit maken

Aan ruimte geen gebrek in de BMW 2 Serie Gran Tourer. Aan rijplezier al helemaal niet. Het hoogwaardige luxe interieur biedt – naast een grote bagageruimte – standaard 7 zitplekken. Reken maar uit: u neemt de kinderen mee naar de sportclub en het halve elftal weer mee terug. Kortom, ruimte voor iedereen en BMW voor u. Kom langs bij de BMW dealer voor een proefrit. Neem vooral al uw kinderen mee.

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

De proporties van de BMW 2 Serie Gran Tourer maken de veelzijdigheid van deze auto in één oogopslag herkenbaar. 

slide

Interieurdesign

Ruimte heeft u voldoende in de BMW 2 Serie Gran Tourer. Wegrijden is niet eens nodig, instappen is voldoende. Het biedt alle ruimte voor uw plannen.  De grote voorruit en het als optie leverbare, glazen panoramadak creëren een open, met licht gevulde ruimte die naar wens kan worden gecompleteerd met het lichtpakket. 

BUSINESS EDITIONS.

RIJK UITGERUST EN TOT € 7.511,- VOORDEEL.

Kies voor de Business Edition of Business Edition Plus en profiteer van aanzienlijk veel voordeel. Met de Business Edition geeft u een upgrade aan uw nieuwe BMW met o.a. Executive uitvoering, head-up display en adaptieve LED koplampen voor slechts €1.495,-. Wilt u nog meer luxe? Voor €2.995,- rust u uw nieuwe BMW 2 Serie Gran Tourer uit met alle opties die de Business Edition te bieden heeft en meer. Het Business Edition Plus pakket is namelijk uitgerust met High Executive uitvoering, lederen bekleding en elektrisch verwarmde voorstoelen.

BMW Business Editions.