BMW 3 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE.

VANAF € 599,- PER MAAND.

Proefrit aanvragen

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is een icoon dat voor een nieuw tijdperk staat. De nieuwste technologie is in deze auto vewerven. Wanneer u "Hey BMW" zegt herkent de auto dit en zal uw desbetreffend verzoek worden uitgevoerd. Deze sportieve auto wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. 

Met de uitrustingen van de Modellen Sport, Luxury en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Sedan helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

BMW 3 SERIE SEDAN.

Met de nieuwe BMW 3 Serie is de zevende generatie van de sportsedan een feit. Met nieuwe maatstaven op het gebied van innovatie, techniek, rijdynamiek en ultieme premium kwaliteit legt BMW de lat voor de concurrentie hoog. BMW maakt rijden geweldig. Wederom stond deze visie centraal bij de ontwerpers in Duitsland. Het sfeervolle interieur en strakke exterieur spreekt een duidelijk vernieuwde designtaal. Ook is een nieuwe aandrijftechnologie geïntroduceerd wat resulteert in meer trekkracht, vermogen en efficiency. 

BMW 330e Plug-in Hybride.

De BMW Plug-in Hybride heeft een TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, met een gecombineerd vermogen van 292 pk (184 pk uit de verbrandingsmotor en maximaal 113 pk uit de elektrische aandrijving). De BMW 330e heeft een actieradius van maximaal 66 kilometer volledig elektrisch en een CO2-emissie vanaf 39 g/km. En dit alles met veel sportiviteit en rijplezier. Deze BMW 3 Serie Plug-in Hybride is klaar voor de toekomst.  

 

EXECUTIVE EDITIONS.

Met het Executive Pakket zetten we de puntjes op de i. Dankzij de innovatieve stemherkenning werkt uw BMW haarfijn aan op uw wensen. Met het Executive Pakket beschikt u over verschillende opties die het verschil maken, waaronder Live Cockpit Professional en diverse andere details. Meer rijplezier, terwijl u er minder voor betaalt. Stap nu in en reken op een voordeel dat op kan lopen tot € 3.821,-