BMW 3 SERIE SEDAN.

PRIVATE LEASE VANAF € 679,- PER MAAND.

Proefrit aanvragen

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is een icoon dat voor een nieuw tijdperk staat. De nieuwste technologie is in deze auto vewerven. Wanneer u "Hey BMW" zegt herkent de auto dit en zal uw desbetreffend verzoek worden uitgevoerd. Deze sportieve auto wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. 

Met de uitrustingen van de Modellen Sport, Luxury en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Sedan helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

HIGHLIGHTS.

Nieuw BMW 3 Serie Sedan

BMW 3 SERIE SEDAN.

Met een scherper design, een aanzienlijk verfijnde premium uitstraling en duidelijke verbeteringen op het vlak van digitalisering, bediening en uitrusting begint de BMW 3 Serie Sedan aan een volgend hoofdstuk van zijn wereldwijde succesverhaal. De sportieve kwaliteiten komen nog beter aan het licht door een nieuw ontworpen voor- en achterzijde. Het BMW Operating System 8 en het BMW Curved Display doen hun intrede in het interieur. Alle uitvoeringen van de nieuwe BMW 3 Serie hebben standaard een 8-traps Steptronic transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een nieuw ontworpen transmissiehendel. 

BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybrides.

slide

BMW 320e Sedan.

De nieuwe BMW 320e Sedan vormt het instapmodel voor de BMW 3 Serie op het gebied van elektrische mobiliteit. De BMW 320e Sedan accelereert in 7,6 seconden van nul naar 100 km/h en bereikt een topsnelheid van 225 km/h. Een echte BMW die zowel verantwoord als sportief is.

slide

BMW 330e Sedan.

Deze Plug-in Hybride heeft een TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, met een gecombineerd vermogen van 292 pk (184 pk uit de verbrandingsmotor en maximaal 113 pk uit de elektrische aandrijving). De BMW 330e heeft een actieradius van maximaal 66 kilometer volledig elektrisch en een CO2-emissie vanaf 39 g/km. En dit alles met veel sportiviteit en rijplezier.