DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

IN TOPVORM.

Fascinatie in ruimte en design – dat is de BMW 3 Serie Gran Turismo. Een krachtige auto met veel sportiviteit en een inspirerend karakter. Zijn atletische statuur en de coupé-achtige daklijn oogsten bewonderende blikken. Op elke zitplaats genieten de inzittenden van comfortabele ruimte. 

Ook in technologisch opzicht gaat de BMW 3 Serie Gran Turismo aan kop. Met zijn dubbele ronde koplampen met LED-technologie, het Head-Up Display, de dynamische BMW TwinPower Turbo motoren en de actieve achterspoiler. En met de veelzijdigeuitrustingen, zoals Model M Sport, kunt u de auto geheel naar eigen wens maken. 

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

De langgerekte motorkap en de spits toelopende overgang van de C-stijl naar de carrosserie verraden zijn dynamische voorwaartse drang. Van opzij gezien benadrukken de sponningloze portierruiten en de vloeiende daklijn het klassiek-sportieve coupékarakter, terwijl aan de achterzijde de L-vormige lichten de grote spoorbreedte onderstrepen.

slide

Adaptieve LED-koplampen

Het design van de optionele adaptieve LED-koplampen versterkt het dynamische karakter van de BMW 3 Serie Gran Turismo. De LED uitgevoerde achterlichten leggen extra nadruk op de krachtige stand op de weg van de BMW 3 Serie Gran Turismo.
slide

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het  BMW Head-Up Display projecteert, op het glas, tijdens het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Er wordt relevante informatie, zoals actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info, telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

slide

Ruimtelijkheid

Wanneer u de optie Confort Access op de auto heeft, wordt het openen van de achterklep wel heel eenvoudig. Een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper en een sensor laat de bagageklep openzwaaien.De bagageklep is op dezelfde manier automatisch te sluiten. Toegang tot de bagageruimte wordt natuurlijk alleen gegeven wanneer het systeem de autosleutel van de eigenaar identificeert.

slide

Extra comfort

Een comfortabele autorit begint bij de BMW 3 Serie Gran Turismo al bij het instappen en wordt naadloos voortgezet in het interieur. Daarvoor zorgen features zoals het optionele glazen panoramadak, de automatische airconditioning of het multifunctionele stuur.