DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

INSPIREREND KARAKTER.

Fascinatie in ruimte en design – dat is de BMW 3 Serie Gran Turismo. Zelfbewust verenigt hij krachtige sportiviteit met een inspirerend karakter. Zijn atletische statuur en de coupé-achtige daklijn oogsten bewonderende blikken. Op elke zitplaats genieten de inzittenden van comfortabele ruimte voor persoonlijke ontplooiing.

Ook in technologisch opzicht gaat de BMW 3 Serie Gran Turismo aan kop. Met zijn dubbele ronde koplampen met LED-technologie, het Head-Up Display , de dynamische BMW TwinPower Turbo motoren en de actieve achterspoiler weet hij uw hart te veroveren. En met de veelzijdige Modellen en uitrustingen, zoals Model M Sport, past u hem helemaal aan uw eigen stijl aan.

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

De BMW 3 Serie Gran Turismo weet de toeschouwer al op het eerste gezicht te fascineren. De langgerekte motorkap en de spits toelopende overgang van de C-stijl naar de carrosserie verraden zijn dynamische voorwaartse drang. Van opzij gezien benadrukken de sponningloze portierruiten en de vloeiende daklijn het klassiek-sportieve coupékarakter, terwijl aan de achterzijde de L-vormige lichten de grote spoorbreedte onderstrepen.

slide

Adaptieve LED-koplampen

Het design van de optionele adaptieve LED-koplampen versterkt het dynamische karakter van de BMW 3 Serie Gran Turismo. Gebruik van LED-technologie maakt de bekende dubbele ronde BMW koplampen al van veraf herkenbaar. Terwijl ringen voor de dagrijverlichting naar het midden zijn afgesneden en zo de systematische focus op de weg uitstralen, leggen de volledig in LED uitgevoerde achterlichten extra nadruk op de krachtige stand op de weg van de BMW 3 Serie Gran Turismo.
slide

Interieurdesign

Gaat u zitten en geniet van een inspirerende combinatie van sportiviteit en functionaliteit. Ontworpen voor een uitzonderlijke rijervaring: de cockpit vormt met zijn optimaal bereikbare bedieningselementen de sleutel tot puur rijplezier. Bovendien creëren chroomapplicaties op de bedieningselementen voor audiosysteem en airconditioning een voelbaar hoogwaardiger uitstraling.
slide

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder, zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden hier onder meer (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden, telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

slide

Ruimtelijkheid

Wanneer u na een dagje shoppen met volle handen voor uw BMW 3 Serie Gran Turismo staat en de bagageruimte wilt openen, is het lastig om eerst te moeten zoeken naar de sleutel. Dat is dan ook niet langer nodig dankzij de innovatieve uitrusting Comfort Access, die het openen van de bagageklep zonder aanraking mogelijk maakt. Een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper en een sensor laat de bagageklep ontgrendelen en openzwaaien. Om personen te kunnen herkennen, zijn op verschillende hoogtes sensoren in de achterbumper aangebracht die de voetbeweging registreren. De bagageklep is op dezelfde manier automatisch te sluiten. Zo maakt deze uitrusting het openen en sluiten van de bagageklep en het beladen van de bagageruimte nog comfortabeler. Toegang tot de bagageruimte wordt alleen verschaft wanneer het systeem de autosleutel van de eigenaar identificeert.

slide

Praktische functies

Talrijke doordachte functies maken u het dagelijks leven gemakkelijker. Een daarvan is de praktische extra-uitrusting Comfort Access. In combinatie met de automatische bagageklepbediening is het daarmee mogelijk om de bagageklep zonder aanraking te openen.

slide

Mobiel comfort

Telefoonvoorbereiding met Wireless Charging en WiFi Hotspot. De telefoonvoorbereiding met Wireless Charging omvat een dock met draadloze laadfunctie* en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne met antenneversterker zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office, een NFC-interface en de technische voorbereiding voor een WiFi Hotspot. De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Deze loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief van Vodafone. * Universele, draadloze smartphonelader functioneert alleen met compatibele smartphones.

slide

Extra comfort

Een comfortabele autorit begint bij de BMW 3 Serie Gran Turismo al bij het instappen en wordt naadloos voortgezet in het interieur. Daarvoor zorgen features zoals het optionele glazen panoramadak, de automatische airconditioning of het multifunctionele stuur.