DE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie is de belichaming van de sportieve sedan. De onweerstaanbare combinatie van dynamisch design, ongeëvenaarde wendbaarheid en praktische eigenschappen inspireert, van de eerste tot en met de zesde generatie. Een optimale gewichtsverdeling, aandrijving via de achterwielen en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics  technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt op elk moment voor optimale tractie. En met de uitrustingen van de Modellen Sport, Luxury en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Sedan helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

Het sportief elegante exterieur van de BMW 3 Serie Sedan is harmonieus afgestemd en straalt al bij de eerste aanblik esthetiek en dynamiek uit. Samen met de koplampen verlenen de verfijnd vormgegeven luchtinlaten in de voorbumper met hun horizontale spijlen de auto een laag en breed aangezicht. Desgewenst zijn de dubbele ronde koplampen uitgevoerd met geïntegreerde coronaringen in LED-techniek. Maar niet alleen de voorzijde is een blikvanger. De markant vormgegeven achterbumper is voorzien van twee horizontale lijnen en de op de uiterste hoeken geplaatste achterlichten zijn uitgerust met LED-techniek. Daarmee is de BMW 3 Serie Sedan ook 's nachts een onmiskenbare verschijning. De uitvoering met Model Sport Line in Mediterranblau metallic en 19-inch lichtmetalen BMW wielen is daarbij slechts een van de vele varianten om de BMW 3 Serie Sedan een persoonlijke noot te verlenen. Elk daarvan onderstreept zijn unieke sportieve karakter.

slide

Interieurdesign

Al bij het instappen ervaart u de centraalstelling van de bestuurder en de hoge materiaalkwaliteit van de BMW 3 Serie Sedan: het interieur is ruim, en biedt praktische opbergmogelijkheden en een functioneel, overzichtelijk dashboard. Elegantie en dynamiek domineren de ruimte. Talloze highlights in chroom evenals oppervlakken in hoogglanzend zwart onderstrepen de hoogwaardige kwaliteit. De cockpit is daarbij kenmerkend voor BMW consequent op de bestuurder afgestemd en daardoor bijzonder comfortabel te bedienen. Elke afzonderlijke ergonomische uitdaging werd met de grootste zorg en aandacht aangegaan. Het beste voorbeeld vormt het 8,8-inch Control Display van het optionele navigatiesysteem Professional, dat vrijstaand boven de middenconsole de hoge kwaliteit en het moderne, lichtvoetige karakter van het interieur weerspiegelt. In de middenconsole is een houder voor twee bekers of blikjes ondergebracht, voorzien van een afdekrolscherm dat in gesloten toestand te gebruiken is als opbergvak. Het zijn slechts twee van de vele details in een totaalconcept dat sportiviteit en moderniteit combineert.

slide

LED-lichtdesign

Behalve de standaard achterlichten met LED-techniek zijn desgewenst ook de kop- en mistlampen van de BMW 3 Serie Sedan uitgevoerd als LED-verlichting.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Naast een standaard automaat op de BMW 3 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 3 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Is Model M Sport nog niet sportief genoeg, dan is er speciaal voor de BMW 3 Serie ook nog een M Performance Pack beschikbaar.

Voor nog meer rijplezier

EDITIONS.

slide

Edition Sport Line Shadow

In de Edition M Sport Shadow maakt de BMW 3 Serie Sedan een nog dynamischer indruk. Nauwkeurig aansluitende donkere LED-koplampen flankeren de exclusief vormgegeven markante BMW nierengrille in zwart. De omvangrijke details van Model M Sport voor interieur en exterieur zorgen voor een extra dosis rijplezier. Extreem sportief: optionele 19-inch lichtmetalen M wielen en de uitlaateindpijp in zwart chroom.
slide

Edition M Sport Shadow

In de Edition M Sport Shadow maakt de BMW 3 Serie Sedan een nog dynamischer indruk. Nauwkeurig aansluitende donkere LED-koplampen flankeren de exclusief vormgegeven markante BMW nierengrille in zwart. De omvangrijke details van Model M Sport voor interieur en exterieur zorgen voor een extra dosis rijplezier. Extreem sportief: optionele 19-inch lichtmetalen M wielen en de uitlaateindpijp in zwart chroom.

slide

Edition Luxury Line Purity

In de Edition Luxury Line Purity presenteert de BMW 3 Serie Sedan zich van binnen en van buiten van zijn meest elegante kant. Mat glanzende designapplicaties harmoniëren naast de kenmerkende BMW nierengrille met elf exclusief vormgegeven verticale spijlen in zijdeglans aluminium. Bijpassende 17-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 414 in Reflexsilber matt en standaard stijlvolle lederuitrustingen maken de luxueuze uitstraling compleet.

BMW iPERFORMANCE.

De combinatie van elektromotor en BMW TwinPower Turbo verbrandingsmotor verenigt het beste van twee werelden in een uitgesproken dynamische en comfortabele sedan: de BMW 330e iPerformance. Innovatie gecombineerd met de sportiviteit en elegantie van een BMW 3 Serie Sedan. Indrukwekkende rijdynamiek gekoppeld aan maximale efficiëntie en milieuvriendelijkheid dankzij lokaal emissievrij rijden – een uniek concept dat perfect is afgestemd op de kwaliteiten van de BMW 3 Serie Sedan.

Autoconcept
Opladen