DE BMW 3 SERIE TOURING.

VANAF 28 SEPTEMBER IN DE SHOWROOM.

De 6e generatie van de BMW 3 Serie Touring zal vanaf 28 september a.s. bij ons in de showroom staan! De BMW 3 Serie Touring staat voor sportiviteit, design, dynamiek en heel veel functionaliteiten. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt deze 3 Serie helemaal af. Net als de Sedan werd ook de nieuwe BMW 3 Serie Touring ten opzichte van de voorganger iets groter qua buitenafmetingen.

ACTIE.

slide

330IA TOURING INTRO EDITION.

Tijdelijk bieden wij u de mogelijkheid om een 330iA Touring te rjiden voor de prijs van een 320iA Touring. Ze heeft u een extra krachtige BMW 3 Serie Touring met voordeel tot wel €3.630,-. De actie heeft een gelimiteerde oplage dus wees er snel bij! 

slide
slide

INTERIEUR.

slide

Innovatief bagageruimtepakket voor maximale flexibiliteit.

Tot de voordelen van de BMW 3 Serie Touring als ruime, praktische en veelzijdige sport-stationwagen behoort bijvoorbeeld zijn lage tildrempel van slechts 61 centimeter. Kleinere en lichtere bagage kan bovendien comfortabel via de separaat te openen achterruit worden in- en uitgeladen, zonder de complete bagageklep te hoeven openen – een unicum in dit segment. Bij de nieuwe BMW 3 Serie Touring is de achterruit nog 20 millimeter breder dan bij het voorgaande model.
Eveneens standaard is de automatische bagageklepbediening. In combinatie met de extra-uitrusting Comfort Access kan de bagageklep ook zonder aanraking worden geopend.

slide

Panoramadak

Het optionele glazen panoramadak bestaat uit twee delen. Het voorste deel heeft een kantelfunctie. Het grote transparante oppervlak zorgt voor een licht en ruimtelijk interieur.

EXTERIEUR.

slide

PAKKETTEN.

Net als de BMW 3 Serie Sedan wordt de BMW 3 Serie Touring behalve als standaarduitvoering ook aangeboden in Model Sport Line, Model Luxury Line en Model M Sport, met voor elk Model specifieke exterieur- en interieurdesigndetails.

slide

M PERFORMANCE PARTS.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw auto nog stoerder te maken met de BMW M Perfomance Parts.