DE BMW 4 SERIE CABRIO.

INDRUKWEKKEND. VANUIT ELK PERSPECTIEF.

Elegante lijnvoering, slimme aerodynamische details, sportieve proporties – de BMW 4 Serie Cabrio is een genot voor de zintuigen.

In het interieur zorgen hoogwaardige materialen, de fraaie lederen bekleding en de stijlvolle interieurverlichting bij gesloten hardtop altijd voor een aangename ambiance.

MEER DAN EEN INTERIEUR.

slide

Elegant en sportief

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Cabrio combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke sfeer.

slide

Afgestemd op de bestuurder

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder gerichte cockpit. Het BMW Head-Up Display en het multifunctionele instrumentenpaneel zijn optioneel verkrijgbaar en geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Cabrio.
slide

Perfect afgewerkt

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Cabrio overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met sportstoelen in fijn leder met SunReflective Technology en optionele nekwarmers. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, de stijlvolle details in chroom en het contraststiksel op het dashboard.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Naast een standaard automaat op de BMW 4 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies bijvoorbeeld voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 4 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering.

Voor nog meer rijplezier

FASCINEREND DESIGN.

slide

Perfecte vorm

Het design van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio fascineert zowel open als met gesloten hardtop met een unieke combinatie van sportieve uitstraling, harmonieuze belijning en krachtige dynamiek. Voor een zelfbewust statement bij elke rit.

slide

Sportieve voorzijde

Innovatieve sportiviteit verkondigt de BMW 4 Serie Cabrio al aan zijn voorzijde: scherp gemodelleerde LED-koplampen flankeren de voor BMW typerende dubbele nierengrille en onderstrepen daarmee zijn krachtige en atletische uitstraling. Het dynamische verschijningsbeeld wordt perfect afgerond door de grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen.
slide

Atletisch cabrio-silhouet

De gestrekte belijning met de gecontoureerde flanken onderstreept de sportieve elegantie van de BMW 4 Serie Cabrio. Het wigvormige silhouet loopt uit in een expressieve achterzijde en creëert een meeslepende dynamiek. Zowel open als met gesloten hardtop.

slide

Expressieve achterzijde

Aan de achterzijde inspireert de BMW 4 Serie Cabrio door een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten benadrukken de aantrekkelijke breedtewerking en onderstrepen duidelijk het dynamische design.

slide

SPORTIEVE EIGENSCHAPPEN.

Zelfs bij het slechtste weer zal de BMW 4 Serie Cabrio uw humeur nog verbeteren: met de Driving Experience Control. Want in het rijprogramma SPORT of (uitrustingsafhankelijk) SPORT+ activeert u met deze schakelaar bijvoorbeeld een straffere demperafstemming (i.c.m. adaptief M onderstel).

Ideaal voor een dynamische rijstijl. Met name in combinatie met het adaptieve M onderstel en de Variable Sport Steering met Servotronic (optionele uitrustingen). Beide componenten maken de handling nog comfortabeler.

50:50 gewichtsverdeling
Adaptief M onderstel
Variable Sport Steering