DE BMW 4 SERIE CABRIO.

INDRUKWEKKEND VANUIT ELK PERSPECTIEF.

Maak kennis met de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio. Ontworpen volgens de nieuwste maatstaven van BMW die dit model sportieve elegantie doen uitstralen. Niet langer beschikt de BMW 4 Serie Cabrio over een hard-top dak, maar over een soft-top dak. De BMW 4 Serie Cabriois verkrijgbaar vanaf €61.252,-.

KENMERKEN VAN DE BMW 4 SERIE CABRIO.

EXTERIEUR.

De scherpe lijnen, grotere grille, vernieuwde koplamen en achterlichten laten geen twijfel meer bestaan of dit wel écht een nieuw model is. Daarnaast is het cabriodak 40 procent lichter geworden dan dat van het voorgaande model, dankzij het soft-top dak.

Vraag offerte aan

INTERIEUR.

Het interieur kenmerkt zich door een mix van sportiviteit en elegante verfijning. Met diverse moderne technieken komt de toekomst van rijplezier dichterbij dan ooit tevoren.

Neem contact op

OPEN OF DICHT.

Rijden met het dak open geeft het ultieme gevoel van vrijheid, maar helaas laat het weer in Nederland het niet altijd toe. Daarom is deze BMW 4 Serie Cabrio voorzien van een nieuw ontworpen kap die de sterkte van een opvouwbare hardtop met het puristische uiterlijk van een softtop combineert.

Vraag offerte aan