DE BMW 4 SERIE COUPÉ.

ULTIEM RIJPLEZIER.

De BMW 4 Serie Coupé is een auto die indruk maakt op de weg, met meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. U en uw BMW zijn altijd klaar voor actie, dit is terug te zien in het design en de uitstraling. De motor werkt perfect samen met het adaptieve M onderstel en de 8-traps Steptronic transmissie. Wilt u sportief rijden met een glimlach op uw gezicht? Dan is de BMW 4 Serie Coupé uw model! 

HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

INTRODUCTIE.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is gearriveerd, en is meer onderscheidend en sportiever dan ooit. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is ontwikkeld met het doel een nieuwe definitie te geven aan de essentie van rijplezier in het premium middelgrote segment. 

Offerte aanvragen

EXTERIEUR.

Beduidend anders dan zijn voorganger, maar nog steeds extreem aantrekkelijk. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé heeft zijn plek gevonden als sportcoupé. De verticaal geplaatste nierenpartij en de nieuwe achterlichten laten geen twijfel meer heersen of we hier te maken hebben met een gloednieuw model.

Neem contact op

INTERIEUR.

Agressiever dan ooit tevoren. Strak vormgegeven oppervlakken, hoogwaardige materialen en een focus die volledig gericht is op de bestuurder, dat is de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Sportstoelen en een nieuw ontworpen lederen sportstuur zijn standaard met nog veel meer innovatieslagen.

Vraag een offerte aan