DE BMW 4 SERIE COUPÉ.

ULTIEM RIJPLEZIER.

Een sportieve performer die gebouwd is om indruk te maken op de weg. Het resultaat mag gezien worden. Met meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. Compromisloos klaar voor actie door een design, uitstraling en handling te bieden die consequent zijn doorontwikkeld. Kortom: een adembenemende sportcoupé die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geeft en zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

De BMW 4 Serie Coupé ontwikkelt een adembenemende dynamiek die al op het eerste gezicht fascineert. Daarbij werkt de koppelsterke motor perfect samen met het adaptieve M onderstel, de Variable Sport Steering en de 8-traps Steptronic transmissie (optionele uitrustingen). Voor sportief rijplezier, waardoor in elke situatie een glimlach op uw gezicht verschijnt – bewonderende blikken gegarandeerd.

FASCINEREND DESIGN.

slide

Spannend om te zien

Als er een ideale lijn bestaat voor een sportcoupé, dan is het design van de BMW 4 Serie Coupé het perfecte voorbeeld. De atletische uitstraling ademt een en al dynamiek en inspireert met een harmonieuze interactie van vloeiende belijning en scherp gecontoureerde flanken. De unieke combinatie van sportiviteit, wendbaarheid en esthetiek beantwoordt elke vorm van automobiele verlangens.

slide

Sportieve voorzijde

De voorzijde van de BMW 4 Serie Coupé geeft uitdrukking aan innovatieve sportiviteit. De markante dubbele nierengrille wordt geflankeerd door fraai gemodelleerde LED-koplampen en straalt een enorme prestatiegerichtheid uit. De grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen versterken deze dynamische uitstraling op indrukwekkende wijze.
slide

Atletisch coupé-silhouet

De BMW 4 Serie Coupé oogt krachtig en atletisch door zijn gestrekte belijning met dalende daklijn en gecontoureerde flanken. De sponningloze portierruiten benadrukken door hun luchtigheid het subtiel gebogen silhouet en het dynamische design.
slide

Expressieve achterzijde

De achterzijde van de BMW 4 Serie Coupé overtuigt met een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten dragen bij aan de aantrekkelijke, sportieve breedtewerking en onderstrepen de dynamische vormtaal.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Naast een standaard automaat op de BMW 4 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies bijvoorbeeld voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 4 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering.

Voor nog meer rijplezier

8-TRAPS STEPTRONIC SPORT TRANSMISSIE.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Tegelijk wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in lager verbruik en minder CO2-emissie.

slide

SPORTIEVE EIGENSCHAPPEN.

Een goed humeur met een druk op de knop? Dat biedt de BMW 4 Serie Coupé met de Driving Experience Control. Via het rijprogramma SPORT of (uitrustingsafhankelijk) SPORT+ activeert u met deze schakelaar bijvoorbeeld een straffere demperafstemming (i.c.m. adaptief M onderstel). De BMW reageert nog directer. De motor reageert nog directer.

Ideaal voor nog wendbaardere handling bij dynamisch rijden. Met name in combinatie met het optionele adaptieve M onderstel, dat zich automatisch aanpast aan rijstijl en de toestand van het wegdek.

50:50 gewichtsverdeling
Adaptief M onderstel
Variable Sport Steering