THE 4.

Vanaf november in onze showroom.

DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

Vanaf november 2021 staat hij bij ons in de showroom; de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé. De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit. Hij biedt aanzienlijk meer interieurruimte en praktisch gebruiksgemak, daarnaast is hij volledig gericht op sportiviteit. De BMW 4 Serie Gran Coupé is leverbaar vanaf €55.587,-.

ONTDEK DE KRACHT VAN STIJL.

EXTERIEUR.

Highlights van de nieuwe generatie zijn de opvallende, verticale BMW nierengrille, slanke koplampen, een dynamisch langgerekt silhouet met vloeiende daklijn en een krachtige achterzijde. De BMW 4 Serie Gran Coupé wordt standaard uitgerust met 17 inch lichtmetalen wielen.

Offerte aanvragen

INTERIEUR.

De uitgebreide standaarduitrusting omvat sportstoelen, een met leder bekleed sportstuurwiel en 3-zone automatische airconditioning. Wilt u nog meer comfort? Dat kan met opties zoals stoelverwarming en -ventilatie, stuurwielverwarming, Vernasca en BMW Individual lederen bekleding, dashboard in Sensatec en leder, interieurvoorverwarming en Ambiance verlichting.

Neem contact op

ONTDEK ALLE OCCASIONS.

Dezelfde zekerheid als nieuw, ook wanneer de auto al wat kilometers heeft gereden.De BMW occasions garanderen topkwaliteit, scherpe prijzen en een onberispelijke staat van de auto. Onze gebruikte BMW's zijn te vinden in onze vestigingen in Schiedam, Wateringen en Brielle of heel eenvoudig online!

BMW 4 Serie Gran Coupé occasions

BMW M440i xDrive

DE BMW 440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

NOG SPORTIEVER.

Voor het eerst is er een sportief model van BMW M: de BMW M440i xDrive Gran Coupé met 275 kW (374 pk) zescilinder-in-lijn benzinemotor. Deze sportieve uitvoering is uitgerust met 18 inch lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden, 8-traps Steptronic Sport transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een Sprint functie voor een directe en dynamische acceleratie.