BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

FASCINERENDE PERFORMANCE.

Op voorraad Offerte aanvragen

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs sedan. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis.  Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt.

De BMW 4 Serie Gran Coupé betekent een nieuwe definitie van rijplezier. Zijn lichtvoetige performance wordt gekenmerkt door opwindende acceleratie, ultraprecieze handling en perfecte wegligging – ook in bochten en veeleisende rijsituaties. De intelligente lichtgewicht constructie tilt efficiency naar een nieuw niveau bij tegelijkertijd fascinerende topprestaties van de krachtige motoren.

FASCINEREND DESIGN.

slide

Pure esthetiek

De aantrekkingskracht van de BMW 4 Serie Coupé openbaart zich al op het eerste gezicht. Door de atletische uitstraling realiseert zijn design de perfecte synthese van elegantie, esthetiek en sportiviteit.

slide

Sportieve voorzijde

De voorzijde van de BMW 4 Serie Gran Coupé geeft uitdrukking aan dynamische elegantie. De markante nierengrille wordt geflankeerd door fraai gemodelleerde LED-koplampen en duidt op krachtige sportiviteit. De kenmerkende LED-mistlampen maken op markante wijze de charismatische uitstraling compleet.
slide

Atletisch coupé-silhouet

De BMW 4 Serie Gran Coupé oogt elegant en atletisch door zijn gestrekte belijning met licht dalende daklijn en gecontoureerde flanken. De vier sponningloze portierruiten benadrukken met hun luchtigheid het subtiel gebogen silhouet en het dynamische design.
slide

Expressieve achterzijde

De achterzijde van de BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt met een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten dragen bij aan de aantrekkelijke, sportieve breedtewerking en onderstrepen de dynamische vormtaal.

8-TRAPS STEPTRONIC SPORT TRANSMISSIE.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Bovendien wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in een lager verbruik en minder CO2-emissie.

8-traps steptronic sport transmissie

MEER DAN EEN INTERIEUR.

slide

Elegant en sportief

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Gran Coupé combineert elegantie en sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke sfeer.

slide

Afgestemd op de bestuurder

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder afgestemde cockpit. Het BMW Head-Up Display en het nieuwe multifunctionele instrumentenpaneel zijn optioneel verkrijgbaar en geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het nieuwe BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Gran Coupé.

slide

Perfect afgewerkt

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met hoogwaardige sportstoelen in fijn leder. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, stijlvolle details in chroom en contraststiksel op het dashboard.

slide

SPORTIEVE EIGENSCHAPPEN.

Er bestaat een term voor de rijeigenschappen van de BMW 4 Serie Gran Coupé: adembenemend. De voor BMW kenmerkende achterwielaandrijving, het lage zwaartepunt en de perfecte gewichtsverdeling zorgen immers voor puur rijplezier.

Dit gevoel wordt ondersteund door de Variable Sport Steering met Servotronic en het adaptieve M onderstel (optionele uitrustingen). Voor uitmuntende wegligging ook bij een sportieve rijstijl en bochtige trajecten.

50:50 gewichtsverdeling
Adaptief M onderstel
Variable Sport Steering