THE 5.

de ultieme sportieve business sedan.

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is niet voor niets de zakenauto van het jaar 2019 geworden. Over elk detail is uitvoerend nagedacht en dat is bij deze auto terug te zien. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen in Schiedam, Wateringen of Brielle om de nieuwe BMW 5 Serie te bekijken.

KENMERKEN VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

EXTERIEUR.

Zelfs bij stilstand maakt de BMW 5 Serie Sedan al een krachtige indruk. De slankere nierengrille en koplampen geven 'm een totaal nieuw karakter. Verder naar achteren zien we een brede achterzijde met scherpe lijnen die de hoge prestatiegerichtheid van de BMW 5 Serie Sedan onderstreept. 

Vraag offerte aan

INTERIEUR.

Alle speciaal geselecteerde materialen zijn nauw op elkaar afgestemd en onderstrepen de premium uitstraling. De bestuurder heeft door de perfect afgewerkte plaatsing in de cockpit toegang tot alle functies die hierin zijn ondergebracht, zoals multimedia en automatische airconditioning. 

Vraag proefrit aan

BMW LASERLIGHT.

De koplampen zijn slanker dan voorheen. BMW levert optioneel nieuwe fullLED koplampen met adaptieve bochtverlichting, BMW Laserlight. Bij de optionele koplampunits fungeert de buitenste dagrijverlichting in de lichtunits ook als richtingaanwijzer.

Neem contact op

BUSINESS EDITION PLUS.

RIJK UITGERUST MET TOT € 6.918,- VOORDEEL.

Voeg meer luxe toe aan uw BMW 5 Serie Sedan met het Business Edition Plus pakket. Voor €2.995,- wordt uw nieuwe BMW uitgerust met o.a. High Executive uitvoering, elektrisch verwarmde voorstoelen en BMW Laserlight. Ontdek het voordeel en vraag een offerte aan.

BMW Business Editions.

BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybrides.

BMW 520e Sedan.

Deze nieuwe modelvariant is voorzien van de vierde generatie eDrive technologie en biedt een uitgebreide standaarduitrusting. De BMW 520e Sedan zal verkrijgbaar zijn vanaf €59.520,- 

Offerte aanvragen

BMW 530e Sedan.

Deze Plug-in Hybride BMW heeft een elektrische actieradius van 52 - 60 kilometer (WLTP). De BMW 530e Sedan is verkrijgbaar vanaf €64.541,-.

Offerte aanvragen

BMW 545e xDrive Sedan.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving zorgt bij deze Plug-in Hybride voor optimale dynamiek en tractie. De BMW 545e xDrive Sedan is verkrijgbaar vanaf 74.629,-.

Offerte aanvragen

BMW 5 SERIE LAUNCH EDITION.

NOG ENKELE MODELLEN BESCHIKBAAR.


Met de lancering van de nieuwe BMW 5 Serie hebben wij een aantrekkelijk krachtige BMW 530i en 530d modellen samegesteld. Voor een scherpe prijs worden deze modelvarianten extra rijk aangekleed. De Launch Edition bestaat uit het High Executive pakket, M Sport pakket en het nieuwe BMW Laserlight. Met een oplopend voordeel tot € 6.057,- kunt u dit aanbod niet snel afslaan.


M PERFORMANCE PARTS.

SPORTIEF TOT IN DE DETAILS.

Met BMW M Performance Parts geeft u de BMW 5 Serie een compleet nieuw karakter. Met uitgebreide mogelijkheden staat u niets in de weg om uw BMW 5 Serie Sedan anders te laten zijn dan de rest. Ontdek de wereld van BMW M Performance Parts en bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het interieur als het exterieur nog dynamischer maken. Dichterbij autosport komt u niet.

 

> Ontdek de wereld van BMW M Performance Parts