BMW 5 SERIE TOURING.

UITMUNTEND. VEELZIJDIG.

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Overtuigend met de modernste techniek, de hoogste functionaliteit en bijzonder veel sportiviteit.

Een veelzijdige en sportieve allrounder die u alle ruimte biedt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd.

DESIGN.

slide

Exterieur

Evenwichtige proporties en een moderne vormtaal kenmerken het sportief-elegante voorkomen van de BMW 5 Serie Touring. Grille en koplampen sluiten direct op elkaar aan, wat op indrukwekkende wijze het atletisch karakter van deze BMW benadrukt. De voor BMW typerende achterlichten in L-vorm resulteren samen met de aan beide zijden geplaatste uitlaateindpijpen in een uiterst moderne en compacte achterzijde.
slide

Adaptieve LED-koplampen

De uniek gevormde buisjes van de adaptieve LED-koplampen bepalen het pijlvormige design van de BMW 5 Serie Touring en onderstrepen zijn uiterst verfijnde sportiviteit. De dagrijverlichting geeft aanzienlijk meer licht dan de stads-/parkeerverlichting en zorgt daarmee overdag voor een duidelijke verbetering van de verkeersveiligheid. De beweegbare koplampen laten u in het donker ver de bocht in kijken zodra u instuurt. BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent) regelt het grootlicht afhankelijk van de rijsituatie, wat optimaal zicht in het donker mogelijk maakt.

slide

Interieur

In het interieur onderstrepen met zorg geselecteerde materialen en een door perfect handwerk gekenmerkte afwerkingskwaliteit de premium ambiance. Met veel reiscomfort op alle zitplaatsen benadrukt de BMW 5 Serie Touring zijn kwaliteiten voor het moeiteloos afleggen van grote afstanden.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

slide

Rijdynamiek

Krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, intelligente lichtgewicht constructie, de Integral Active Steering voor eersteklas handling en uitmuntende wendbaarheid, alsmede de Adaptive Modus: de BMW 5 Serie Touring is volledig afgestemd op de ultieme sportieve rijbeleving – om de concurrentie altijd een doorslaggevende stap voor te zijn.

slide

Adaptive Modus

De Driving Experience Control biedt de bestuurder keuze uit het standaardrijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma ADAPTIVE past de Dynamic Damper Control, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.
slide

Acceleratie en verbruik

De BMW 5 Serie Touring neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de onbetwiste kampioen in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren.

COMFORT EN VEELZIJDIGHEID.

slide

Achterruit

De achterruit is separaat te openen om eenvoudig bagagestukken in de BMW te leggen of eruit te nemen, zonder de bagageklep te hoeven openen. Bijzonder praktisch: bij het openen gaat het afdekrolscherm vanzelf omhoog en bij het handmatig sluiten van de achterruit dekt hij de bagageruimte automatisch weer af.

slide

Achterbankleuning

De rugleuning, die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is, zorgt voor meer flexibiliteit bij het vervoeren van personen en bagage. Dankzij het doorlaadsysteem is er achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd. Door de gehele rugleuning van de achterbank neer te klappen neemt de inhoud van de bagageruimte van de BMW 5 Serie Touring toe van 570 tot 1.700 liter. Voor maximaal comfort is de achterbankleuning op afstand ontgrendelbaar via de BMW Display Key.

slide

Bagageklep

De automatische bagageklepbediening maakt comfortabel openen en sluiten van de bagageklep mogelijk met één druk op de voor de bestuurder goed bereikbare knop in de portierbekleding of de toets op de autosleutel. De bagageklep is bovendien zoals gebruikelijk via de greep aan de buitenzijde te openen en met één druk op de knop in de bagageklepbekleding te sluiten.