DE BMW 5 SERIE TOURING.

EEN MEESTER IN ZIJN KLASSE.

De BMW 5 Serie Touring staat voor uitmuntende rijeigenschappen, sportief design en maximaal rijcomfort. Deze Touring is uitgevoerd met de meest modernste technieken, veel nieuwe functionaliteiten en nog meer sportiviteit. Door de praktische eigenschappen geschikt voor alle activiteiten. Zo is het niet alleen de ideale zakenauto, maar de BMW 5 Serie staat u ook uitstekend in uw vrije tijd. 

KENMERKEN VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

EXTERIEUR.

Aan de neus van de BMW 5 Serie Touring valt op te merken dat de BMW nierengrille en het BMW Laserlight de voorzijde een dynamisch en innovatief karakter geven. De breedte van de auto wordt benadrukt doordat het BMW Laserlight naadloos verbonden is met de BMW nierengrille.

Ontdek nieuwe voorraad

INTERIEUR.

Stijlvol richting de toekomst, dat is één ding dat zeker is met de nieuwe BMW 5 Serie Touring. Het interieur is zowel functioneel als luxueus en wordt bedadrukt door diverse innovatieve technologieën, zoals het 12,3 inch grote Control Display en de geavanceerde Abiance verlichting.

Bekijk alle occasions

BMW Business Editions.

BUSINESS EDITION PLUS.

RIJK UITGERUST MET TOT € 6.918,- VOORDEEL.

Voeg meer luxe toe aan uw BMW 5 Serie Touring met het Business Edition Plus pakket. Voor €2.995,- wordt uw nieuwe BMW uitgerust met o.a. High Executive uitvoering, elektrisch verwarmde voorstoelen en BMW Laserlight. Ontdek het voordeel en vraag een offerte aan.

BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDES.

BMW 520e TOURING.

Deze nieuwe modelvariant is voorzien van de vierde generatie eDrive technologie en biedt een uitgebreide standaarduitrusting. De BMW 520e Touring zal verkrijgbaar zijn vanaf €62.156,-.

Offerte aanvragen

BMW 530e TOURING.

Deze Plug-in Hybride heeft een elektrische actieradius van 57 - 54 kilometer (WLTP). De BMW 530e Touring is verkrijgbaar vanaf €66.512,-.

Offerte aanvragen

BMW 530e xDRIVE TOURING.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving zorgt bij deze Plug-in Hybride voor optimale dynamiek en tractie. De BMW 545e xDrive Sedan is verkrijgbaar vanaf €69.739,-.

Offerte aanvragen