THE 6.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

De vernieuwde BMW 6 Serie Gran Turismo is verfijnd in ieder opzicht. Direct valt de nieuwe grille op, volledig in de lijn met de nieuwe BMW 5 Serie. De uit één stuk bestaande nierengrille gekoppeld aan de koplampen geven de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo een elegante en unieke uitstraling.

EXTERIEUR.

De vernieuwde BMW 6 Serie Gran Turismo heeft evenals de nieuwe BMW 5 Serie een uit één stuk bestande nierengrille die doorloopt in de koplampen. Met hergedefinieerde koplampen en scherpere lijnen is de BMW 6 Serie Gran Turismo klaar voor de toekomst.

Proefrit aanvragen

INTERIEUR.

Het intereur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is wat we ervan gewend waren. Zodra de wagen betreden wordt straalt het royale interieur een serene rust en zakelijkheid uit. Boordenvol innovatieve technologieën en designupgrades rijdt u als een vorst in de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

Neem contact op

MODELVARIANTEN.

De BMW 6 Serie Gran Coupé is leverbaar in de volgende diesel mobelvarianten: BMW 620d, 620d xDrive, 630d, 630d xDrive en de 640d xDrive. Voor benzinemotoren zijn dat de volgende varianten: BMW 630i, 640i en de 640i xDrive. Waar gaat uw hart naar uit?

Offerte aanvragen

BMW Business Editions.

BUSINESS EDITION PLUS.

RIJK UITGERUST MET TOT € 2.714,- VOORDEEL.

Voeg meer luxe toe aan uw BMW 6 Serie Gran Turismo met het Business Edition Plus pakket. Voor €2.995,- wordt uw nieuwe BMW uitgerust met o.a. High Executive uitvoering, elektrisch verwarmde voorstoelen en BMW Laserlight. Ontdek het voordeel en vraag een offerte aan.