DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

EEN MARKANT STATEMENT.

Proefrit maken Offerte aanvragen

De BMW 6 Serie Gran Turismo overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxueuze interieur. Zijn superieure rijeigenschappen zorgen voor sportieve dynamiek – en voor maximaal reiscomfort op lange ritten. Deze BMW is een expressief statement – van modern design en de geneugten van het grote reizen.

Sculpturale vormen en een langgerekt silhouet verlenen de BMW 6 Serie Gran Turismo een indrukwekkende uitstraling. Strak vormgegeven vlakken vormen een fraai contrast met de licht dalende daklijn, die getuigt van elegantie en sportiviteit. De markante achterzijde benadrukt de dynamiek van dit uitzonderlijke autoconcept.

slide
slide

HELDERE EN KRACHTIGE UITSTRALING.

Dankzij het slanke design en de uniek gevormde lichtbuisjes van de adaptieve LED-koplampen krijgt de voorzijde van de BMW 6 Serie Gran Turismo een brede en krachtige uitstraling. De lage, L-vormige achterlichten volgen de contouren van de LED-verlichtingselementen in drie dimensies en zorgen voor een dynamische afsluiting.

slide
slide

AMBIANCE MET FEELGOOD FACTOR.

Het interieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is een belevenis voor de zintuigen. De in elf kleuren varieerbare ambianceverlichting omlijst elke rit met de passende verlichting. Voor een fris klimaat in het interieur zorgt het Ambient Air pakket. En het grote glazen panoramadak met een oppervlak van bijna een vierkante meter creëert een bijzonder gevoel van ruimte voor de inzittenden.