DE NIEUWE BMW 7 SERIE

VANAF 30 MAART IN DE SHOWROOM

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen

Beheers elke beweging, geniet van ieder moment. De BMW 7 Serie Sedan staat voor een zelfbewuste uitstraling, uitstekende prestaties en maximaal comfort. Als BMW 750Li, aangedreven door een nieuw ontwikkelde BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en met standaard xDrive, heeft hij alles in zich voor een toppositie. 

Dankzij de emotionele vormtaal van het elegante design en de bijzondere, comfortabele ambiance in het interieur met details van de hoogste kwaliteit, individuele personalisatiemogelijkheden en technische innovaties belichaamt hij de luxeklasse van BMW. Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Luxe ontmoet prestaties.

slide

BMW Laserlicht

De BMW Laserlichten zorgen voor meer veiligheid doordat u verder vooruit kunt kijken. Het BMW Laserlight schijnt in de snelheidsafhankelijke laser-grootlichtmodus bijna dubbel zover als andere koplampen. 

slide

LED-achterlichten met lichtstrip

De achterlichten omvatten achterlicht, remlicht, richtingaanwijzer, mistachterlicht en achteruitrijlicht in LED-techniek. De verkopers vertellen u graag meer over deze geweldige verlichtingsstrook.  

slide

Nieuw design uitlaatpijpen

De geïntegreerde uitlaatpijpen hebben bredere chroomomlijstingen, terwijl de driedimensionale achterlichten 35 mm slanker zijn. 

slide

Air Breather

De verticale Air Breathers aan weerszijden bij de voorwielen stralen precisie, helderheid en degelijkheid uit. De lijsten aan weerszijden van de auto lopen helemaal door tot aan de achterzijde.

RIJD ALS ÉÉN VAN DE EERSTEN IN DE BMW 7 SERIE SEDAN.