DE BMW 7 SERIE SEDAN.

DRIVING LUXURY.

De BMW Group kent een lange traditie in het vormgeven van de automobiele toekomst. Wij geloven dat de toekomst het beste te voorspellen is als we deze zelf creëren. Met de BMW 7 Serie creëren wij vandaag al de luxe van morgen.

Met baanbrekende innovaties, maatgevend comfort, eigentijds design en een dynamiek die niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst efficiënt is.

DESIGN.

slide

Exterieurdesign

Dynamische proporties, scherpe lijnen en krachtig gevormde oppervlakken: de BMW 7 Serie toont het voor BMW kenmerkende design in zijn meest elegante vorm. De dynamisch voorwaarts gerichte neus, het gestrekte silhouet of de krachtige achterzijde: de BMW 7 Serie heeft vanuit ieder perspectief een natuurlijke en zelfbewuste uitstraling.

slide

Interieurdesign

Ongeacht waar u plaatsneemt in de BMW 7 Serie, u ervaart de eigentijdse en tegelijk toekomstgerichte ambiance van pure luxe. Een virtuoze compositie van materiaal, licht, vorm, kleur en innovatieve technologieën als begeleider van mensen die iets in beweging willen zetten – vanaf de zitplaatsen achterin of vanuit de bestuurdersstoel.

slide

Verfijning

De BMW 7 Serie vertegenwoordigt precisie en afwerkingskwaliteit van het hoogste niveau. Een bewijs hiervan levert de Floating Design Mirror: de buitenspiegels lijken organisch aan de zijruitomlijsting te ontspruiten. Dat zorgt voor een modern en stijlvol effect en verbetert bovendien de aerodynamica. Andere voorbeelden van gedetailleerde verfijningen zijn de BMW nierengrille met Active Air Stream en verticale spijlen in chroom, het uiterst elegante en markante design van de wielen en de naadloos verwerkte Hofmeister-knik. In het interieur creëren hoogwaardige materialen een harmonieuze combinatie, zoals chroom met interieurlijsten in edelhoutuitvoering Pappel Maser Grau en stoelen die bijvoorbeeld met Exklusivleder Nappa Elfenbeinweiß zijn bekleed. Van vakmanschap van het hoogste niveau getuigt ook het dashboard, met doorlopend stiksel als decoratie. Houten sierlijst en gegalvaniseerde applicatie zijn in het productieproces individueel op elkaar afgestemd, waardoor een naadloos totaalbeeld ontstaat. De BMW Individual collectie biedt met een exclusieve kleur- en materiaalselectie een veelvoud aan extra mogelijkheden voor het vormgeven van uw BMW 7 Serie. Een daarvan is de bekleding in volleder Merino Feinnarbe in de mediterrane bruintint Tartufo met handgemaakte details zoals het stiksel in gevlochten design, handgevlochten biezen en stiksels in contrastkleur.

slide
slide

DE BMW 7 SERIE 12-CILINDER MODELLEN.

Met de BMW M760Li xDrive en de BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence heeft BMW M GmbH de eerste M Performance automobielen gecreëerd op basis van de BMW 7 Serie. De twee topmodellen uit deze modelserie zijn uitgerust met een M Performance TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor. De BMW M760Li xDrive is van beide duidelijk de meest dynamische variant, terwijl de focus voor Model V12 Excellence meer ligt op het luxe

karakter van deze BMW. Beide modellen zijn zowel aan de buitenzijde als in het interieur uitgevoerd met premium uitrustingen uit het aanbod van BMW Individual. Daarmee zijn twee modellen ontwikkeld die indruk maken met een hoogwaardige combinatie van pure dynamiek, comfort en innovaties. Zo bewijzen de ingenieurs van BMW M GmbH eens te meer hun jarenlange expertise in het ontwikkelen van exclusieve sportieve modellen.

INNOVATIEVE FUNCTIES.

slide

BMW Laserlight

BMW Laserlight schijnt in de snelheidsafhankelijke laser-grootlichtmodus met tot wel 600 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Dankzij het gebruik van deze innovatieve verlichtingstechnologie verhoogt BMW Laserlight de veiligheid, omdat u tijdens nachtelijke ritten verder vooruit kunt kijken. De uitrusting omvat LED-dimlicht en LED-grootlicht met een lasermodule. In tegenstelling tot conventionele lichtbronnen biedt de zeer heldere en sterke BMW laserverlichting een aanzienlijk hogere lichtintensiteit. Koplampen die zijn uitgerust met BMW Laserlight zijn te herkennen aan blauwe designaccenten in de buisjes en aan het opschrift BMW Laserlight. De uitrusting BMW Laserlight omvat daarnaast LED-parkeerlicht, LED-dagrijverlichting, LED-richtingaanwijzers, LED-hoekverlichting, adaptieve bochtverlichting en BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent).

slide

BMW Gesture Control

Met BMW Gesture Control kunt u specifiek vastgelegde functies bedienen door middel van bepaalde bewegingen van uw hand. Eenvoudige gebaren zoals 'vegen' of 'wijzen' worden in het sensorgebied boven de voorste middenconsole herkend, waarna een functie wordt geactiveerd, zoals het aannemen of weigeren van een inkomend telefoongesprek. Door draaibewegingen met de wijsvinger kan bovendien het geluidsvolume worden geregeld. BMW Gesture Control vormt een aanvulling op bestaande bedieningssystemen zoals de iDrive Touch Controller. Als hulp worden de gebaren die u op dat moment voor bediening kunt gebruiken weergegeven in het Control Display. Daarnaast geeft het systeem direct hoor- en zichtbaar een reactie op herkende gebaren.

slide

BMW Touch Command

De BMW Touch Command omvat een in de middenarmsteun van de BMW 7 Serie geïntegreerde tablet met 7-inch display, die met de autosystemen gekoppeld is en tal van instel- en bedieningsmogelijkheden biedt. Zo kunt u via de tablet de achterstoelen en de voorpassagiersstoel instellen, de airconditioning, ventilatie en stoelverwarming achterin bedienen en de interieurverlichting met ambianceverlichting, de zonwering van het glazen dak en de zonnerolschermen regelen. Bovendien kunt u hiermee de entertainmentfuncties bedienen. De draagbare BMW Touch Command wordt opgeladen via de handige snap-in adapter.

slide

Remote Control Parking

De functie Remote Parking maakt het mogelijk om eerst comfortabel uit te stappen en daarna de BMW voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. U activeert de op afstand bediende inparkeerfunctie buiten uw BMW 7 Serie met behulp van de BMW Display Key. Het inparkeren wordt van begin tot eind begeleid door de Park Distance Control (PDC), de Park Assistant en de sensoren van Surround View. Voor het afstandbediend parkeren moet u uw BMW 7 Serie in het midden van en recht voor een parkeerplek of garage plaatsen. U kunt de parkeermanoeuvre op elk moment afbreken met behulp van de sleutel. Na het parkeren kunt u de motor met de sleutel uitschakelen en als u uw BMW 7 Serie komt ophalen ook weer starten. Bij op afstand bediend uitparkeren rijdt uw BMW 7 Serie zelfstandig recht achteruit.

slide
slide
slide
slide
slide
slide

UITRUSTINGEN.

Geaccentueerde sportiviteit of pure elegantie – met het M Sportpakket en het Design Pure Excellence hebt u keuze uit twee designpakketten voor uw BMW 7 Serie. Nog meer creatieve vrijheid biedt het aanbod van BMW Individual. Creëer met de kleuren en materialen uit de BMW Individual collectie uw persoonlijke meesterwerk of word zelf een

designer met de mogelijkheden van BMW Individual Special Request. Daarnaast biedt het assortiment originele BMW accessoires tal van oplossingen voor transport en communicatie, evenals voor het exterieur en interieur van de BMW 7 Serie.