De BMW 7 Serie Sedan staat uitstekende prestaties en maximaal comfort. De BMW 750Li is aangedreven door een nieuw ontwikkelde BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en met standaard xDrive. Daarnaast wordt ook de M760Li xDrive geproduceerd, uiteraard met M sportpakket. Bij de nieuwe BMW 7 Serie mag ook de BMW 745e plug-in hybride niet ontbreken. Tot een snelheid van 140 km/u kunt u volledig elektrisch rijden.  

Dankzij de vorm, het design, het comfortabele interieur, luxe kwalteit en de tal van technische mogelijkheid valt de behoort de BMW 7 Serie zeker tot de luxeklasse van BMW. 

slide

BMW Laserlicht

De BMW Laserlichten zorgen voor meer veiligheid doordat u verder vooruit kunt kijken. Het BMW Laserlight schijnt in de snelheidsafhankelijke laser-grootlichtmodus bijna dubbel zover als andere koplampen. 

slide

LED-achterlichten met lichtstrip

De achterlichten omvatten achterlicht, remlicht, richtingaanwijzer, mistachterlicht en achteruitrijlicht in LED-techniek. De verkopers vertellen u graag meer over deze geweldige verlichtingsstrook.  

slide

Nieuw design uitlaatpijpen

De geïntegreerde uitlaatpijpen hebben bredere chroomomlijstingen, terwijl de driedimensionale achterlichten 35 mm slanker zijn. 

slide

Air Breather

De verticale Air Breathers aan weerszijden bij de voorwielen stralen precisie, helderheid en degelijkheid uit. De lijsten aan weerszijden van de auto lopen helemaal door tot aan de achterzijde.