BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

THE 8.

Offerte aanvragen

De BMW 8 Serie Gran Coupé is de perfecte combinatie van sportiviteit en luxe. De sensatie van het rijden in een luxueuze sportauto is op alle zitplaatsen voelbaar. De carrosseriestructuur, aandrijflijn en het onderstel zijn afgestemd op het leveren van maximale prestaties en het interieur is luxe afgewerkt. Achterin is de zitruimte riant te noemen, met meer beenruimte dan ooit in een BMW coupémodel.

INTERIEUR.

slide

LUXE VAN BINNEN.

Het interieur is standaard voorzien van schakelpaddles achter het stuur, ambiance verlichting en volledig lederen bekleding voor het instrumentenpaneel en het bovenste deel van de portierpanelen. 

slide

MEER BEENRUIMTE.

De buitenste zitplaatsen zijn gevormd als individuele stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Er is aanzienlijk meer ruimte op schouderhoogte, hoofd- en beenruimte. Daarbij maken de grote deuropeningen het in- en uitstappen eenvoudiger.

slide

GLAZEN PANORAMADAK.

Exclusief voor de BMW 8 Serie Gran Coupé! Een panoramadak; vanaf de voorruit naar de achterruit doorlopend transparant oppervlak dat zorgt voor een bijzonder licht en luchtig interieur.