DE NIEUWE BMW i3s.

Bliksemsnel. En geladen met emotie.

KLAAR VOOR DE SPRINT ONDER STROOM.

Maximaal sportief, maximaal elektriserend: de BMW i3s combineert uitmuntende rijeigenschappen met de modernste technologieën. De nieuw ontworpen Automatic Stability Control (ASC) werkt nu nog sneller en zorgt voor meer tractie en stabiliteit bij het accelereren en remmen. De geoptimaliseerde Dynamic Traction Control (DTC) is nu zelfs in bochten en tot een snelheid van meer dan 100 km/h beschikbaar.

Nog meer sportieve rijdynamiek biedt het rijprogramma SPORT. Zodra u het gaspedaal intrapt, reageert de BMW i3s sneller en directer indien de laadstatus van de accu dat toelaat. De Sport Steering met aangepast stuurmoment en het met tien millimeter verlaagde sportonderstel verbeteren de wendbaarheid.

SPORTIVITEIT

slide

EXTRIEUR.

Breder: de voorbumper inclusief hoogglanzende bumperbekleding. Sportiever: zwarte wielkuipen en exclusieve 20-inch lichtmetalen wielen in een nieuw design. Karakteristieker: de achterzijde met aangescherpte contouren en 40 millimeter meer spoorbreedte. Nog dynamischer en indrukwekkender: rijden in de BMW i3s.

slide

6,9 SECONDEN.

Van 0 tot 100: de BMW i3s heeft daarvoor slechts 6,9 seconden nodig. En gaat al op de eerste meters op volle kracht. Dankzij het maximale koppel van 270 Nm en de 184 pk (135 kW) sterke motor. Overtuigend dynamisch en koppelsterk tot een topsnelheid van 160 km/h.

5 REDENEN OM VOOR DE BMW i3s TE KIEZEN.

1. De BMW i3s sprint in 6,9 seconden van 0 naar 100 km/h.

2. Tot bijna 300 km volledig elektrische rijden (volgens de NEDC normen)

3. In 39 minuten 80% opgeladen bij snellaad stations.

4. Altijd perfect online met BMW Connected.

5. Gemaakt van hergebruikte materialen en 95% te recyclen.