BMW i4.

De eerste volledig elektrische Gran Coupé.

DE NIEUWE BMW i4.

De BMW i4 biedt wendbaarheid en dynamiek voor het BMW typerende rijplezier, maar ook comfort en moderne functionaliteit. De i4 combineert sportieve duurzaamheid met gracieus design, ruimte en gebruiksgemak van een vierdeurs Gran Coupé. De BMW i4 kent een vanafprijs van € 60.697,- en wordt eind dit jaar in onze showroom verwacht. Wilt u nu al een afspraak maken om een BMW i4 te configureren? Dat kan via de onderstaande button.

HIGHLIGHTS.

EXTERIEUR.

De BMW i4 combineert de kenmerkende sportieve esthetiek van BMW coupés met het comfort van een vierdeurs model met een praktische, grote bagageklep. De elegante, langgerekte proporties zorgen voor een sportieve uitstraling. Korte overhangen, slanke dakstijlen en frameloze ruiten vormen samen met de vloeiende daklijn het kenmerkende silhouet van een BMW Gran Coupé.

Neem contact op

INTERIEUR.

Het productieproces van de BMW i4 maakt het mogelijk om ieder exemplaar volledig samen te stellen naar uw wensen. Er zijn vrijwel oneindig veel mogelijkheden voor personalisatie, van design tot prestaties, comfort, veiligheidsfuncties en infotainment. Het BMW Curved Display laat het 12,3 inch instrumentenpaneel en 14,9 inch centrale display samensmelten tot één gebogen glazen oppervlak dat meer dan ooit naar de bestuurder is gericht.

Leer meer

100% GROEN.

De BMW i4 is ontwikkeld volgens een allesomvattend duurzaamheidsconcept. Er wordt gebruikgemaakt van een opmerkelijk groot aandeel hergebruikte materialen en de oorsprong van de grondstoffen wordt nauwkeurig in de gaten gehouden en geregistreerd. Bij de productie van de accucellen en vele andere componenten wordt alleen gebruikgemaakt van hernieuwbare energie.

Contact opnemen

BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDRIVE40.

DE NIEUWE STANDAARD.

Bij de BMW i4 eDrive40 zorgt een 250 kW (340 pk) sterke elektromotor met een koppel van 430 Nm voor klassieke achterwielaandrijving en indrukwekkende sportiviteit.

 

  Tot wel 590 km actieradius*.
  Van 0 - 100 km/u in iets meer dan 5,8 seconden.
  Meer dan 160 km snelladen in 10 minuten.
✓  
Vanafprijs € 60.697,-

 

BMW i4 M50.

HET EERSTE ELEKTRISCHE BMW M MODEL.

De BMW i4 M50 onderscheidt zich met klassieke designelementen van BMW M modellen, zoals de U-vorm in de voorbumper en verschillende Cerium Grey en hoogglans zwarte accenten. 

 

  Tot 510 km actieradius*.
  Van 0 - 100 km/u in slechts 3,9 seconden.
  140 km snelladen in 10 minuten.
✓  Vanafprijs € 73.496,-

BMW i4 M50.