BMW i5

De eerste volledig elektrische BMW i5

Maak kennis met de nieuwe BMW i5, het begin van een nieuw elektrisch tijdperk voor de populaire BMW 5 Serie. De nieuwe BMW i5 kenmerkt zich op het gebied van elegantie, rijdynamiek en de digitale innovaties. Met een actieradius van maar liefst 582 (WLTP) kunt u de nieuwe BMW probleemloos gebruiken voor uw dagelijkse ritten.

HIGHLIGHTS EXTERIEUR.

VERLICHTE NIERENGRILLE

De BMW i5 is ook in het donker onmisbaar dankzij de BMW nierengrille Iconic Glow. Zowel bij stilstand als tijdens het rijden, zorgt wit licht ervoor dat de contouren van de grille extra worden benadrukt en dient het als een echte blikvanger.

LICHTSHOW BIJ HET IN/UITSTAPPEN.

Met Dynamic Light Carpet verlicht de grond bij de portier tijdens het in- en uitstappen. Dit dient niet alleen voor de veiligheid maar begroet ook met betoverende lichtanimaties.

GLAZEN PANORAMADAK.

Dankzij het glazen panoramadak in de BMW i5 laat het veel daglicht toe en lijkt het interieur nog ruimer. Daarnaast geniet u op iedere zitplaats van een ruimtelijk gevoel.

HIGHLIGHTS INTERIEUR.

BMW INTERACTION BAR.

De BMW Interaction Bar vormt een bijzondere innovatie tussen het middenconsole en de portier. Met aanrakingsgevoelige oppervlakken bedient u de klimaatcontrole en andere functies.

GELUIDSYSTEEM.

Met een audiosysteem van maar liefst 17 opmaat gemaakte Bowers & Wilkins Surround Sound System, wordt uw BMW i5 een ware concert zaal.

BMW CURVED DISPLAY.

Op het grote BMW Curved Display zijn vrijwel alle voertuigfuncties te bedienen. Het scherm buigt zich als het ware rond de bestuurder, dit zorgt ervoor dat de aanraakbediening nog gemakkelijker word.

AFMETINGEN.

De BMW i5 is 5,06 meter lang, 1,9 met breed en 1,5 meter hoog

DE BMW I5 M60

De BMW i5 M60 ziet er uit als een M en voelt als een M. De nieuwe BMW i5 M60 biedt de kenmerkende prestaties van een BMW M model – maar dan volledig elektrisch! Met een vermogen van 601 PK en 820 Nm bereikt de BMW i5 M60 een topsnelheid van 230 km/h. Naast dit alles heeft de BMW i5 M60 een actieradius van 516 KM (WLTP).