BMW i7

De eerste volledig elektrische BMW i7.

De nieuwe BMW i7 brengt baanbrekend design, krachtige rijdynamiek en technische innovaties van de nieuwste generatie bij elkaar. De VIP loungebeleving in het riante interieur zorgt zowel voor bestuurder als passagiers voor een blijvende herinnering, met details als de BMW Interaction Bar of het 31,3 inch BMW Theatre Screen met Theatre Mode. Als eerste volwaardige elektrische luxe sedan ter wereld brengt de BMW i7 met meer dan 600 km actieradius innovatie en rijplezier in een ongekend samenspel op de weg.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE AANDRIJVING.

In de nieuwe BMW i7 ervaart u rijplezier van de volgende generatie:

  • maar liefst 400 kW* (544 pk*) vermogen
  • Tot wel 745 Nm* koppel voor optimale dynamiek
  • In slechts 4,7 seconden* van 0 naar 100 km/h
  • Dankzij innovatief aandrijfconcept eDrive vrijwel geluidloos en lokaal emissievrij rijden

i7 zwart

INTERIEUR HIGHLIGHTS

Innovatieve ambiance van het dashboard.

Het multifunctionele bedieningselement BMW interaction Bar strekt zich uit over de volledige breedte van het dashboard. Met de 14,9 inch BMW Cuverd Display completeert die de multimediale ervaring.

Entertainment achterin op groot formaat.

Achteroverleunen en genieten: de Entertainment Experrience achterin biedt met het 31,3 inch BMW Theatre Screen met geïntegreerde Amazon Fire TV een unieke bioscoopbeleving voor de achterpassagiers. 

Glazen Panoramadak Sky Lounge.

Het glazen panoramadak Sky Lounge laat veel daglicht in het interieur toe. 's Nachts creëert het met dynamisch lichteffecten een unieke sfeer.

EXTERIEUR HIGHLIGHTS

Design voorzijde.

Iconisch frontdesign: BMW kristalkoplampen 'Iconic Glow' met Swarovski kristalelementen en verlichte contouren van de BMW nierengrille stralen karakter uit. 

Het zijaanzicht.

De vloeiende lijnen geven de grote nieuwe BMW i7 een esthetisch geproportioneerde ruimtelijkheid. Een verchroomd element maakt van de hofmeister knik een verfijnd juweel. 

DESIGN ACHTERZIJDE.

Smalle, L-vormige achterlichten en een slanke verschroomde lijst accentueren de breedte van de BMW. Blauwe designelementen verwijzen ook hier naar de innovatieve aandrijving.