DE NIEUWE BMW i8 ROADSTER.

ICOON VAN EEN NIEUWE TIJD.

DE ULTIEME UITSTRALING.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert.

Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

DESIGN.

slide

Exclusive soft top.


Dankzij het verticale klapmechanisme, dat exclusief is ontwikkeld voor de BMW i8 Roadster, kan het dak in slechts 16 seconden stil en automatisch worden ingetrokken. Daarnaast kan dit zelfs tot een rijsnelheid van 50 km / h. 

slide

Indrukwekkende portieren.

De elegant naar voren en omhoog openende vleugeldeuren zijn een highligt en onderstrepen de sportieve uitstraling van de BMW. Bovendien maken de rayaal bemeten portieren het in- en uitstappen eenvoudiger. 

slide

Revolutieversneller.

De BMW i8 Roadster doet zelfs tegenwind naar adem happen. Dat ligt niet alleen aan zijn atletische uitstraling, maar vooral aan de gestroomlijnde carrosserie, de extreme lichtgewicht constructie en het Layering Design van de LED-achterlichten, waar de rijwind doorheen stroomt.

DE VRIJHEID OM ALLES TE BEREIKEN.

Opladen of voltanken – bij de allereerste BMW i8 Roadster gaat dit allebei even gemakkelijk. Met het uitgebreide product- en servicepakket 360° ELECTRIC. Thuis laadt u uw BMW i8 heel comfortabel op via een BMW i Wallbox. Een gekwalificeerd monteur geeft daarbij persoonlijk advies en zorgt voor vakkundige montage en ingebruikname van de BMW i Wallbox. Onderweg staat een voortdurend groeiend aantal openbare laadpalen ter beschikking, die u eenvoudig gebruikt met de ChargeNow-pas. Waar zich het volgende laadstation bevindt, ziet u via de ChargeNow App of naar keuze rechtstreeks in uw BMW i8 Roadster: bijvoorbeeld via de geïntegreerde BMW i ConnectedDrive Services voor navigatie.

BMW i Wallbox i8

SPEEL. RUIMTE.

Ook het interieur van de BMW i8 Roadster getuigt van zijn unieke karakter. Dat blijkt al direct uit de exclusieve uitrustingslijn Accaro Amido/E-Copper. Het interieur zet de karakteristieke lijnvoering van het exterieurdesign voort, waardoor in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen met memory-functie.

Achter de stoelen bevinden zich vakken voor extra opbergruimte. Bij het optionele Travel Package zijn opklapbare scheidingselementen en een in leder Nappa uitgevoerde kaartentas aan boord.
In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht in de kleuren EfficientDynamics Blau, Bernsteingelb en Weiß.