THE iX.

Pionier van een nieuw tijdperk.

DE NIEUWE BMW iX.

De nieuwste aanwinst in het BMW i gamma is bijna hier. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De ontwikkeling en productie van de BMW iX verloopt volgens een allesomvattende benadering van duurzaamheid. Bij de marktintroductie, die eind 2021 plaatsvindt, heeft u de keuze uit twee modelvarianten: de BMW iX xDrive50 en BMW iX xDrive40. Wilt u nu alvast al meer informatie? Of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op via de onderstaande buttons.

HIGHLIGHTS VAN DE BMW iX.

EXTERIEUR.

Het heldere en minimalistische design van het exterieur toont een nieuwe vorm van mobiliteit, die volledig is gericht op de behoeften van de inzittenden. Royale oppervlakken met weinig karakterlijnen bepalen de unieke, een als een geheel vormgegeven carrosserie van de BMW iX. 

Neem contact op

INTERIEUR.

Het interieur biedt innovatieve mogelijkheden voor het gebruik van de reistijd – met ontspanning, veiligheid en een nieuwe vorm van luxe. De BMW iX is ontworpen om een goede kwaliteit van leven en welzijn te bieden aan zowel de bestuurder als de passagiers.

Offerte aanvragen

ACTIERADIUS.

Met een laadcapaciteit tot 200 kW (BMW iX xDrive40: tot 150 kW) laadt de accu van de BMW iX aan een openbaar snellaadstation in minder dan 40 minuten op van 10 tot 80% van de totale accucapaciteit. Thuis kunt u uw BMW iX xDrive50 gemakkelijk aan uw BMW Wallbox of het Slimme laadpunt van Alfen met 11 kW in minder dan 11 uur weer volledig opladen (BMW iX xDrive40: in minder dan 8 uur). 

Contact opnemen

TWEE MODELVARIANTEN.

BMW iX xDRIVE40.

  Meer dan 400 km actieradius*.
  Van 0 - 100 km/u in iets meer dan 6 sec.
  Meer dan 90 km snelladen in 10 minuten.
  Prijs vanaf € 86.972,-.

Offerte aanvragen

BMW iX xDRIVE50.

  Meer dan 600 km actieradius*.
  Van 0 - 100 km/u in iets minder dan 5 sec.
  Meer dan 120 km snelladen in 10 minuten.
  Prijs vanaf € 105.472,-.

Offerte aanvragen

*Vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.

BMW iX xDrive40 *: Stroomverbruik in kWh / 100 km: 22,0-19,5 (WLTP); Elektrische actieradius (WLTP) in km: tot meer dan 400. * De cijfers zijn verwachte waarden die nog niet officieel zijn bevestigd.

BMW iX xDrive50 *: Stroomverbruik in kWh / 100 km: 22,5-20,0 (WLTP); Elektrische actieradius (WLTP) in km: tot meer dan 600. * De cijfers zijn verwachte waarden die nog niet officieel zijn bevestigd.