DE NIEUWE BMW iX1.

VANAF OKTOBER IN DE SHOWROOM.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Met zijn spannende sportieve exterieur maakt hij een zelfverzekerd visueel statement. In combinatie met moderne digitale technologieën in het interieur biedt de nieuwe BMW iX1 een vlotte rijbeleving voor iedereen die elke rit avontuurlijk wil maken. En dat alles met de volledige uitstraling van de BMW X1. 

SNELHEID.

Twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren leveren een gecombineerd vermogen van 230 kW (313 pk, inclusief het tijdelijke extra vermogen) en een gecombineerd koppel van 494 Nm. De elektrische vierwielaandrijving biedt uitstekende grip op de weg en optimale stabiliteit onder alle omstandigheden. De BMW iX1 xDrive30 sprint desgewenst vanuit stilstand in 5,7 seconden naar de 100 km/h.

ACTIERADIUS.

De vijfde generatie van de BMW eDrive technologie is verder voorzien van uiterst efficiënte oplaadtechnologie, met onder meer de verbeterde oplaadsoftware uit de BMW i7 en een hoogvoltage-accu in de bodem van de auto, die zorgt voor een actieradius van 413–438 kilometer. 

INTERIEUR.

Het nieuw weergave- en bedieningsconcept met BMW Operating System 8, het BMW Curved Display en een uitgebreid gamma automatische bestuurdersassistentie- en parkeerhulpsystemen dragen bij aan het vooruitstrevende karakter van deze Sports Activity Vehicle (SAV). 

DUURZAAMHEID.

De BMW iX1 introduceert lokaal emissievrij rijden in het premium compacte segment, dat wereldwijd groeit. De compacte SAV met de nieuwste BMW eDrive technologie zorgt voor een enorme impuls voor elektromobiliteit. De winst op het gebied van duurzaamheid ten opzichte van zijn voorganger kan voor een deel worden toegeschreven aan niet alleen de verregaande elektrificatie, maar ook het grotere aandeel van groene energie die gebruikt wordt voor de productie en in de toeleveringsketen. Ook de grotere hoeveelheden gerecyclede en natuurlijke materialen die worden gebruikt dragen bij aan de toegenomen duurzaamheid.