THE iX3.

100% ELEKTRISCH.

Maak kennis met het eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model, de BMW iX3. Met een actieradius van tot wel 459 kilometer (volgens de WLTP meetmethode berekend) rijdt u in het beste van twee werelden. Enerzijds emissievrij rijplezier, anderzijds de actieradius van een verbrandingsmotor. Wilt u graag een proefrit maken? Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM. 

DIGITALE INTRODUCTIE BMW iX3.

HIGHLIGHTS VAN DE BMW iX3.

EXTERIEUR.

Standaard uitgerust met een executive uitvoering, optioneel te upgraden naar een high executive uitvoering. Het wachten is voorbij want de BMW iX3 staat eind januari bij ons in de showroom. Vraag nu alvast een offerte aan en rijd als één van de eersten in de volledig elektrische BMW iX3.

Offerte aanvragen

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW iX3 is wat u van BMW mag verwachten. Met onder andere een interieurbekleding van een mix van Stof en Leder, een glazen panoramadak, elektrische verstelbare voorstoelen en Ambiance verlichting ontbreekt het u aan geen enkele luxe. De toekomst is dichterbij dan ooit.

Vertel mij meer

BMW CHARGING.

Uw BMW Charging pas krijgt u bij aflevering van uw BMW iX3 en is direct uw sleutel tot een wereldwijd netwerk van meer dan 330.000 laadpunten. Met een laadcapaciteit tot 150 kW kan u uw BMW iX3 in circa 34 minuten voor 80% opladen. Voor thuisladen bieden wij in samenwerking met Eneco eMobility alles wat u nodig heeft.

Meer informatie

STANDAARD MET BMW SERVICE INCLUSIVE.

Deze volledig elektrische BMW wordt standaard geleverd met BMW Service Inclusive. De tijd om na ieder werkplaatsbezoek apart te betalen is hiermee verleden tijd. Met BMW Service Inclusive wordt uw BMW iX3 goed en zorgvuldig onderhouden, met zo min mogelijk onverwachte kosten. 

Servic Inclusive.

PAKKETTEN.

Executive.

De BMW iX3 is standaard uitgerust met het Executive pakket. Het Executive pakket omvat o.a. metallic exterieur lak, 19 inch lichtmetalen wielen in Bicolor Jet Black en adaptief onderstel. In dit pakket zitten ook fraaie interieurdetails zoals elektrisch verwarmde en verstelbare voorstoelen, stof/leder combinatie 'Leatherette' en BMW Live Cockpit Professional. Verkrijgbaar vanaf € 67.500,-.

Meer informatie

High Executive.

Op zoek naar meer luxe en comfort? Upgrade uw BMW iX3 met het High Executive pakket. Enkele highlights van dit pakket zijn de aerodynamische 20 inch wielen, adaptieve LED koplampen, BMW Head-UP Display en leder Vernasca Schwartz stoelen. Verkrijgbaar vanaf € 73.500,-.

Vraag een offerte aan