DE BMW M4 COUPÉ.

RADICAAL MEER. ADRENALINE+

Een ware topsporter voor de weg en het circuit, voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en de lange rechte stukken ertussen. Voor adrenalinerijke rijervaringen, waarbij de handen het prettig aanvoelende stuur vastpakken en de vingers de snel reagerende schakel-paddles aantikken. De bestuurder in de M sportstoelen wordt één met de BMW. Een sportauto die het hart sneller doet kloppen – de BMW M4 Coupé.

Onvoorwaardelijk sportief, met dynamische belijning en een voelbare intensiteit die op de weg zijn weerga niet kent. De indrukwekkende voorzijde met de grote luchtinlaten duidt op de enorme kracht van de BMW M4 Coupé, net als de expressieve lichtmetalen wielen en de gespierde achterzijde

FASCINERENDE VORMTAAL.

slide

Spannend design

Onvoorwaardelijk sportief, met dynamische belijning en een voelbare intensiteit die op de weg zijn weerga niet kent. De indrukwekkende voorzijde met de grote luchtinlaten duidt op de enorme kracht van de BMW M4 Coupé, net als de expressieve lichtmetalen wielen en de gespierde achterzijde.

slide

Atletische coupélijn

De gebogen belijning met de kenmerkende licht dalende daklijn van een coupé, getuigt in combinatie met de exclusieve lichtmetalen wielen en de aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels van pure sportiviteit. Het langgerekte silhouet sluit af met de expressieve, brede achterzijde en straalt gebalde kracht uit.
slide

Krachtige voorzijde

De voorwaarts dringende neus met de nierengrille met zwart gelakte dubbele spijlen en de grote luchtinlaten wordt aangevuld met dynamisch ogende full-LED-koplampen. Hun verfijnde design en de indrukwekkende lichtsterkte zorgen overdag voor een zelfverzekerde uitstraling en 's nachts voor een perfect verlichte weg.

slide

Markante achterzijde

De bredere wielkuipen bevestigen de enorme kracht van de BMW M4 Coupé. De met carbonvezel versterkte bagageklep met geïntegreerde spoiler verenigt functie en design. Nieuw vormgegeven LED-achterlichten accentueren zowel overdag als 's nachts de stevige stand van deze sportcoupé. En de M diffusor en de schuin aangesneden M dubbele eindpijpen passen perfect bij de achterbumper met de kenmerkende luchtuitlaten.

slide

Aerodynamische elementen

De twee verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen in de voorste zijschermen met geïntegreerd Air Breather sierelement verlagen de luchtweerstand rond de wielkuipen. Voor optimale aerodynamische waarden en ook voor een verhoging van de hartslag.

slide

M TWIN POWER TURBO 6-CILINDER-IN-LIJN BENZINEMOTOR.

De 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor verenigt het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter met een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en superieure kracht met een koppel van maximaal 550 Nm. Bi-turbo, directe inspuiting en een voor M modellen kenmerkende fijnafstemming zorgen ervoor dat de motor al bij het geringste aantikken van het gaspedaal direct reageert met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht. Tal van innovaties zoals een busloze constructie of

de lichtere, gesmede krukas zetten het concept van intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren dynamiek en acceleratie, verlagen het verbruik en maken een optimale aslastverdeling mogelijk van bijna 50:50. De beloning: ongekend dynamische rijeigenschappen die nog eens indrukwekkend worden onderstreept door de onmiskenbare sound van de M motor.

ACTIEF M SPERDIFFERENTIEEL.

Het actieve M sperdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge snelheden in bochten en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch gestuurde lamellenkoppeling die de toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.

Actief M Sperdifferentieel.

ADAPTIEF M ONDERSTEL.

Adaptief M onderstel.

Door de elektronische regeling van de schokdempers zorgt het adaptieve M onderstel al naar gelang de rijsituatie voor optimale aanpassing. Via de rijprogramma's COMFORT, SPORT en SPORT+ kan de karakteristiek van het onderstel van de BMW worden aangepast - van comfortabel tot sportief-dynamisch.

VOOR 365 DAGEN.

AUTOSPORT-FEELING.

Daadkrachtige remmen.

Daadkrachtige remmen.

DAADKRACHTIGE REMMEN.

Bepalend voor de uiterst dynamische rijbeleving in de BMW M4 Coupé: de remsystemen. Door hun precisie en prestaties maken de M compound-remmen en de optionele M carbon-keramische remmen topprestaties mogelijk wat betreft dynamiek en performance.

M compound-remmen
M carbon-keramische remmen