THE M4.

VANAF MAART 2021: DE NIEUWE BMW M4 COMPETITION COUPÉ

Vanaf medio maart staat hij in de showroom: de nieuwe BMW M4 Coupé. Met tot wel 510 pk is de BMW M4 Coupé een fasntastische combinatie van esthetiek, karakter en M typerende sportiviteit. De ontwikkeling van de nieuwe BMW M4 heeft plaats gevonden samen met de nieuwe BMW M4 GT3 raceauto. Met dezelfde mix van de M dynamiek, wendbaarheid en precisie en geschiktheid voor dagelijks gebruik.

Op zoek naar een rijervaring met veel adrenaline? De BMW M4 Coupé is perfect voor drifts, razendsnelle bochten en af en toe een lang stuk tussendoor. Zitten in de M sportstoelen maakt de berijder en de BMW één. 

HIGHLIGHTS BMW M4 COUPÉ.

slide

EXTERIEUR.

De BMW M4 Coupé straalt niets anders dan kracht en dynamiek uit. De BMW M Nierengrille is het voor het eerst zonder omlijsting uitgevoerd. Het carbondak maakt onderdeel uit van een lichtgewichte constructie, waardoor het zwaartepunt van de auto laag ligt en leidt tot optimale wendbaarheid en dynamiek. 

slide

INTERIEUR.

De BMW M4 Coupé is volledig uitgerust met M Sportinterieur, waaronder de kuipvormige M Sportstoelen en M Sport stuurwiel. Dit geheel zorgt voor het echte autosportgevoel.  

BMW M4 COMPETITION COUPÉ.

De BMW M4 Competition Coupé staat aan de top van de BMW M4 Coupé Modellen. Uitgerust met een 510 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en talrijke van de autosport afgeleide aandrijvings- en ondersteltechnologieën biedt deze sportcoupé M typerende rijdynamiek op het hoogste niveau.

M4 Coupe Competition