DE BMW M5.

BUITENGEWOON ONGEWOON.

De BMW M5 modellen overtuigen als prestatiegerichte sportsedans met een vernieuwd modern en daadkrachtig design. Met overweldigende prestaties zijn zij de concurrentie ver voor. In het BMW M gamme van de BMW 5 Serie zijn de volgende drie modellen leverbaar: de BMW M5, BMW M5 Competition en de BMW M550i xDrive Sedan. In het voorjaar van 2021 komt daar ook de nieuwe M5 CS bij.

HIGHLIGHTS VAN DE BMW M5.

BMW M5.

'Uitgesproken sportiviteit ontmoet moderne elegantie.' Dat is wat de vernieuwde BMW M5 typeert. De BMW M5 beschikt over 600 pk met 750 Nm aan koppel en trekt in slechts 3,4 seconden naar de 100 kilomter per uur. Of u nu op weg bent naar een zakelijke meeting, een persoonlijk record op het circuit of een rustige tocht over bochtige landwegen, de BMW M5 kan het allemaal.

Vraag offerte aan

BMW M5 COMPETITION.

De BMW M5 Competiton verschilt in exterieur en interieur weinig van de BMW M5. Onder de motorkap krijgt de BMW M5 Competiton ten opzichte van de BMW M5 exact 25 pk meer mee en sprint een tiende van een seconde sneller naar de 100 kilomter per uur. Daarmee komt het vermogen neer op 625 pk, 750 Nm aan koppel en een 0-100 kilomter per uur sprint van 3,3, seconden.

Neem contact op

EXTERIEUR.

De uit een stuk bestaande nierengrille van de BMW M5 (Competition) verleent een eigen uitstraling in combinatie met de BMW M Spiegelkappen. Zodra de eerste indruk aan de voorzijde van de auto gemaakt is, kunnen we ook niet meer om de achterzijde heen. De dubbele uitlaateindpijpen van het M Sportuitlaatsysteem in Schwarzchrom, M Achterspoiler en de achterbumper met inzet in hoogglans zwart laten geen onduidelijk meer achter over de prestaties van deze sportsedan.

Offerte aanvragen

BMW M5 CS.

DE NIEUWE M5 CS.

 

VANAF LENTE 2021.

 

De krachtigste BMW M5 ooit arriveert deze lente. Een uitzonderlijk vermogen van 467 kW (635 pk) en een acceleratie van 0 naar 100 km/h is slechts 3,0 seconden maken de BMW M5 CS de krachtigste BMW M5 Sedan ooit. Het uitzonderlijke model wordt in een gelimiteerd aantal geproduceerd en is voorzien van unieke, M specifieke onderstel- en designcomponenten. Deze zijn uitsluitend beschikbaar voor de BMW M5 CS en garanderen een pure autosportsensatie. De nieuwe BMW M5 CS staat in de lente van 2021 in de showroom met een vanafprijs van € 224.523,-.