DE NIEUWE BMW M5

MET M xDRIVE.

NIET TE STOPPEN ALS HET OM RIJDEN GAAT.

Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van tot nu toe verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik. Vol met de modernste technologieën die de dagelijkse zakelijke routine veiliger en comfortabeler maken. 

De innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de 600 pk (441 kW) sterke nieuwe BMW M5 verandert de bestuurder in een zelfbewuste piloot van een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek – puur M rijplezier. De nieuwe BMW M5 is leverbaar vanaf € 161.498,00. 

MAXIMALE RIJDYNAMIEK

slide

M sportuitlaatsysteem

Het M sportuitlaatsysteem biedt een van het rijprogramma afhankelijke, kenmerkende sound, die middels geïntegreerde kleppentechniek wordt aangepast. Een nog krachtigere sound onderstreept de via de Driving Experience Control selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn. Daarnaast is het mogelijk om via de nieuwe Sound Control toets het geluidsniveau te verlagen.

slide

8-traps M Steptronic transmissie

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic wordt gekenmerkt door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstofbesparend. Met de schakelpook of de schakel-paddles aan het stuur is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische transmissie.

slide

M carbon- keramische remmen

De lichtgewicht M carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, veel minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de remklauwen in de kleur Gold matt met M logo. 
Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat situatie- en gebruiksafhankelijke werkingsgeluiden hoorbaar zijn, met name bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Onder invloed van vocht en strooizout kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Dit is waarneembaar als een kortstondig verminderde remwerking, wat zo nodig door grotere pedaaldruk te compenseren is.

IN 11,1 SEC.

Zo snel is de BMW M5 van 0 tot 200 km/h.

TOPPRESTRATIES

slide

Vermogen 441 kW (600 pk)

slide

Maximaal koppel 750 Nm

slide

Topsnelheid 305 km/h met M Driver's Package