BMW X3M.

ERVAAR BMW M IN EEN SUV.

Krachtig, stijlvol en exclusief. Drie kernwaarden die op ieder moment van de dag aangesproken kunnen worden. Is het op een racetrack of is het in een drukke stad, de BMW X3M is als een cameleon en verandert haar gelaat aan de context. De BMW X3M heeft buitengewoon autosport-DNA en biedt een ervaring die u niet snel zal vergeten.

BMW X3M.

Rijdynamiek op het hoogste niveau. De BMW X3M brengt een vermogen van maar liefst 480 pk voort dankzij de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW X3M sprint in slechts 4,2 seconde naar de 100 kilometer per uur. Het interier stelt eveneens niet teleur. De stevige sportstoelen in combinatie met geavanceerde technologie is dit een ultieme krachtpatser voor dagelijks gebruik.

Vraag proefrit aan

BMW X3M COMPETITION.

De BMW X3M Competition deelt hetzelfde motorblok als de BMW X3M. Met High Precision Injection en twee turbocompressoren wordt een vermogen van maar liefst 510 pk genereerd en sprint daarmee in 4,1 seconden naar de 100 kilometer per uur. BMW M xDrive en het actieve M Differentieel garanderen maximale grip zowel bij sportief rijden als alledaags gebruik.

Neem contact op

PRESTATIES.

Om het enorme vermogen goed op de weg te krijgen zijn beide modellen voorzien van een 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic warmee extreem korte schakeltijden gerealiseerd kunnen worden. Het grommende geluid van de 6-cilinder wordt versterkt door het M Sportuitlaatsysteem en kan door middel van geavandeerde kleppentechniek aangepast worden.

Vraag offerte aan