BMW X4M.

MAXIMAAL RIJPLEZIER.

Twee modellen met ieder unieke prestaties. De BMW X4M en de BMW X4M Competition delen hetzelfde motorblok maar delen niet alles. De BMW X4M Competiton is voorzien van exclusieve designelementen en uitrustig die iedere liefhebber aan zal spreken. Beide modellen staan klaar om hun dienst te bewijzen, wanneer komt u langs voor een proefrit?

BMW X4M.

Rijdynamiek op het hoogste niveau. De BMW X4M brengt een vermogen van maar liefst 480 pk voort dankzij de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW X3M sprint in slechts 4,2 seconde naar de 100 kilometer per uur. Het interier stelt eveneens niet teleur. De stevige sportstoelen in combinatie met geavanceerde technologie is dit een ultieme krachtpatser voor dagelijks gebruik.

Vraag proefrit aan

BMW X4M COMPETITION.

De BMW X4M Competition deelt hetzelfde motorblok als de BMW X4M. Met High Precision Injection en twee turbocompressoren wordt een vermogen van maar liefst 510 pk genereerd en sprint daarmee in 4,1 seconden naar de 100 kilometer per uur. BMW M xDrive en het actieve M Differentieel garanderen maximale grip zowel bij sportief rijden als alledaags gebruik.

Neem contact op

PRESTATIES.

Om het enorme vermogen goed op de weg te krijgen zijn beide modellen voorzien van een 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic warmee extreem korte schakeltijden gerealiseerd kunnen worden. Het grommende geluid van de 6-cilinder wordt versterkt door het M Sportuitlaatsysteem en kan door middel van geavandeerde kleppentechniek aangepast worden.

Vraag offerte aan