THE XM

DE EERSTE BMW XM

ONTDEK DE NIEUWE BMW XM.

De perfecte combinatie van de topprestatie van een BMW M en de innovatie van een Plug-in Hybride model.

  • BMW M Hybrid, de eerste geëlektrificeerde M High Performance aandrijflijn 
  • High-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor
  • Adaptief M Onderstel Professional voor krachtige rijdynamiek 
  • M xDrive met M Sportdifferentieel 
  • 480 kW (653 pk), 800 Nm koppel, acceleratie 0-100 km/h in 4,3 sec.

KENMERKEND DESIGN.

Het exterieurdesign van de BMW XM getuigt van exclusiviteit, prestaties en een sportief karakter. De in twee delen gesplitste koplampen, de BMW Iconic Glow nierengrille met goudkleurige omlijsting en de grote luchtinlaten zijn de kenmerkende elementen aan de voorzijde van de BMW XM. Het zijaanzicht verwijst met de goudkleurige accentlijn naar de zwarte strip over de flanken van de BMW M1. De lichtmetalen M wielen – standaard 21 inch diameter, optioneel tot 23 inch – hebben eveneens een bijzonder onderscheidend ontwerp.

EXCLUSIEVE M LOUNGE.

De standaarduitvoering omvat M multifunctionele stoelen, knee pads, een modelspecifiek met leder bekleed M sportstuurwiel en M specifieke graphics – met BMW Curved Display en het BMW Head-Up Display. De royale ruimte, de hoogwaardige materialen en het extravagante design maken het interieur achter in de BMW XM een exclusieve M Lounge. Verwarmbare rugleuningen die tot ver in de zijwanden van het compartiment reiken en speciaal ontworpen kussens bieden de passagiers achterin luxueus comfort.

RIJBELEVING OP MAAT.

Het bedieningspaneel op de middenconsole bevat modelspecifieke bedieningselementen waarmee de bestuurder de rijbeleving op allerlei manieren naar zijn persoonlijke voorkeuren kan wijzigen. Voor het eerst is er ook de M HYBRID button, waarmee de bestuurder de gewenste combinatie van de benzinemotor en/of elektromotor kan selecteren. Er is keuze uit HYBRID, ELECTRIC en eCONTROL. Verder is er een Setup knop die direct toegang geeft tot de instellingen van de aandrijving, het onderstel, de besturing, het remsysteem, M xDrive en de mate van regeneratie van energie bij het remmen.

Label red

KOMT ERAAN: SPECIAAL MODEL BMW XM LABEL RED.

De nieuwe BMW XM Label Red* is naar verwachting leverbaar vanaf de herfst van 2023:

  • Nóg meer dynamiek dankzij 550 kW (748 pk) en 1000 Nm
  • Een indrukwekkend statement door de combinatie van carrosseriekleur Frozen Carbon Schwarz mat met contrasterende elementen in Toronto Rot
  • De rood-zwarte kleurstelling is doorgetrokken in het interieur, waarmee het de aandacht trekt door specifieke details voor deze editie

 

* Informatie en beelden zijn voorlopig