DE NIEUWE BMW X1.

OP ALLES VOORBEREID.

Het kleinste BMW X Model uit de BMW X Familie, maar onderschat hem niet! Zijn atletische bouw en imposante nierengrille maken zijn ambities meer dan duidelijk. Het exterieur is kenmerkend voor een SAV (Sports Activity Vehicle) dankzij de korte overhangen en de lange wielbasis. De nieuwe BMW X1 overtuigt zich door zijn uitgebreide veelzijdigheid en functionaliteiten. Zoals het exterieur met een heldere designtaal voor een sportieve, zelfverzekerde uitstraling. Hij is leverbaar met verbrandingsmotor, als Plug-in Hybride en volledig elektrisch. Het moderne interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van innovaties zoals het BMW Curved Display. 

BMW ix1

DE NIEUWE BMW iX1

VANAF OKTOBER IN DE SHOWROOM

De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Met zijn spannende sportieve exterieur maakt hij een zelfverzekerd visueel statement. In combinatie met moderne digitale technologieën in het interieur biedt de nieuwe BMW iX1 een vlotte rijbeleving voor iedereen die elke rit avontuurlijk wil maken. En dat alles met de volledige uitstraling van de BMW X1. v

HIGHLIGHTS VAN DE BMW X1.

EXTERIEUR.

Iedere beweging die de BMW X1 maakt, trekt de aandacht. Zijn krachtige uitstraling overtuigt zonder compromissen. De opvallende nierengrille en de stoere bumpers maken in combinatie met de LED koplampen een extreem imponerende indruk. 

Proefrit aanvragen

INTERIEUR.

Het interieur doet er niet voor onder welke indruk het exterieur reeds heeft gemaakt. Dankzij het slank, frameloze BMW Curved Display verliest u uw doel nooit uit het oog. De moderne middenconsole is uitgerust met een schuifregelaar, bedieningselementen van de nieuwste generatie. En achterin bieden de zitplaatsen uitzonderlijk zitcomfort dankzij de nieuwe vormgeving.

Vraag offerte aan

BMW X1 xDrive30e.

De BMW X1 xDrive30e combineert een efficiënte verbrandingsmotor met een krachtige elektromotor. Met een actieradius van 78 aan elektrisch te rijden kilometers komt de BMW X1 Plug-in Hybride verder waar anderen achterblijven. Met een gecombineerd vermogen van 270 pk is deze BMW X1 xDrive30e met recht een alleskunner!

Ervaar 'm met een proefrit

BMW Business Editions.

BUSINESS EDITIONS.

RIJK UITGERUST EN TOT € 6.289,- VOORDEEL.

Kies voor de Business Edition of Business Edition Plus en profiteer van aanzienlijk veel voordeel. Met de Business Edition geeft u een upgrade aan uw nieuwe BMW met o.a. Executive uitvoering, BMW Navigatiesysteem Plus en adaptieve LED koplampen voor slechts €1.495,-. Wilt u nog meer luxe? Voor €2.995,- rust u uw nieuwe BMW X1 uit met alle opties die de Business Edition te bieden heeft en meer. Het Business Edition Plus pakket is namelijk uitgerust met High Executive uitvoering, lederen 'Dakota' bekleding en elektrisch verwarmde voorstoelen.