DE BMW X2.

VOOR DE ECHTE LEFHEBBER.

De BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?

EIGENSCHAPPEN VAN DE BMW X2.

EXTERIEUR.

De BMW X2 heeft een opvallend design en valt in het doorzichzelf geïntroduceerde segement: SAC (Sports Activity Coupe). Een brede grille, scherp gesneden LED-koplampen en de aflopende daklijn kenmerken het sportieve uiterlijk van de BMW X2.

Proefrit aanvragen

DETAILS.

De BMW X2 is uniek in heel zijn voorkomen en maakt zijn sportieve ambities duidelijk op het eerste gezicht. Met een groot BMW Logo aan weerskanten op de achterstijl van de auto laat u alle medeweggebruikers zien wie de baas op de weg is. 

Neem contact op

BMW X2 xDrive25e.

De nieuwe BMW X2 xDrive25e heeft een Plug-in Hybride motor die tot wel 57 kilometer elektrisch kan rijden. De elektromotor heeft een vermogen van 90 pk en de anderhalve liter 3-cilinder motor levert 125 pk. Met een gecombineerd vermogen van 220 pk komt u verder waar anderen achterblijven.

Offerte aanvragen

Private lease editions.

TIJDELIJK: PRIVATE LEASE EDITIONS.

Wij bieden nu tijdelijk een aantal extra sportieve en speciaal samengestelde Private Lease Editions aan. Deze zijn voorzien van een Business Edition pakket en diverse sportieve opties. Ondek de BMW X2 sDrive Private Lease Editions zelf!

BUSINESS EDITIONS.

RIJK UITGERUST EN TOT € 5.672,- VOORDEEL.

Kies voor de Business Edition of Business Edition Plus en profiteer van aanzienlijk veel voordeel. Met de Business Edition geeft u een upgrade aan uw nieuwe BMW met o.a. Executive uitvoering, BMW Navigatiesysteem Plus en adaptieve LED koplampen voor slechts €1.495,-. Wilt u nog meer luxe? Voor €2.995,- rust u uw nieuwe BMW X2 uit met alle opties die de Business Edition te bieden heeft en meer. Het Business Edition Plus pakket is namelijk uitgerust met High Executive uitvoering, lederen 'Dakota' bekleding en elektrisch verwarmde voorstoelen.

BMW Business Editions.

DE BMW X2 M35I.

SPORTAUTO OPNIEUW GEDEFINIEERD.


De BMW X2 M35i overtreft alle verwachtingen. Met zijn extreem atletische en sportieve uiterlijk maakt deze BMW X2 indruk zonder daar inspanning voor te hoeven leveren. Met een 306 pk sterke benzinemotor sprint deze SAC (Sports Activity Coupe) in 4,9 seconden naar de 100 kilometer per uur. Dit wil je toch?

DE BMW X2 Mesh Edition.

PAKKETPRIJS VOOR € 4.995,-.


De BMW X2 is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nu nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. Voor een prijs van € 4.995,- is dit pakket aan te schaffen op de BMW X2 en is vanaf november 2020 leverbaar. Maak gegarandeerd indruk op de openbare wegen. Vraag nu een offerte aan!