DE NIEUWE BMW X2.

VOOR DE ECHTE LEFHEBBER.

Meer informatie

Absoluut uniek.

Bijzonder uitzonderlijk.

De nieuwe BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?

5 sterke punten: 

  • 01Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,8-4,6
  • 02CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 126-121
  • 03Voor het eerst leverbaar met Model M Sport X
  • 04Uitmuntende rijdynamiek en krachtige motoren
  • 05Innovatief bedieningsconcept en naadloze connectiviteit

UITRUSTINGSVARIANTEN.

slide

M35i

Topmodel van BMW X2 door M Performance geprepareerd.
BMW presenteert nu een nieuw topmodel van de X2. Een brede grille bestaande uit de dubbele nieren, kenmerkt het front van deze BMW X2 M35i (gemiddeld brandstofverbruik 8,1-8,4 l/100 km, gemiddelde CO2-uitstoot: 185-191 g/km)*. De in Cerium Grey uitgevoerde omlijsting maakt het M Performance model direct herkenbaar. Ook de luchtinlaten en de spiegelkappen zijn uitgevoerd in deze contrasterende kleur. Aan de achterkant onderscheidt de BMW X2 M35i zich door een M achterspoiler en twee specifiek voor deze uitvoering ontworpen uitlaatpijpen, eveneens in de kleur Cerium Grey.

slide

Model M Sport X

Zo nieuw als de BMW X2 zelf: het nieuwe Model M Sport X. Een uitrustingsvariant die visueel is geïnspireerd door de rallysport, waardoor de designelementen voor het exterieur in Frozen Grey door hun sterke contrast met de carrosseriekleur al van veraf zichtbaar zijn. Ze bevinden zich zowel aan voor- en achterzijde als aan de flanken. In het interieur onderstrepen specifieke Model M Sport X details het toch al sportieve X karakter van de BMW X2.

slide

Model M Sport

Model M Sport verleent een nog sportievere noot aan de al zo dynamische BMW X2. Daarvoor zijn zowel aan binnen- als buitenzijde talrijke specifieke M details toegevoegd. De highlights voor het exterieur zijn de hexagonale voorbumper, dorpelverbreders in carrosseriekleur met inserts in Dark Shadow metallic en als optie de sportieve 20-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 716 M. Hoogwaardige accenten creëren een stijlvolle hightech ambiance in het interieur.

slide

Basisuitvoering

Ook in basisuitvoering oogt de BMW X2 extreem sportief en als een echt BMW X model. Met zijn krachtige proporties en extraverte design komt hij zelfbewust en innovatief voor de dag. Blikvanger voor het exterieur zijn de zwarte panelen aan voor- en achterzijde en de flanken, die een dynamisch contrast creëren met de carrosseriekleur en het sportieve X karakter van de BMW X2 extra onderstrepen. Het hoogwaardige, moderne interieur maakt de bijzondere uitstraling op stijlvolle wijze compleet.

RIJDT VOOROP. RAAKT NOOIT ACHTEROP.

Rijdynamiek van de BMW X2.

Krachtige motoren. Directe besturing. Optioneel M sportonderstel. Een uiterst precieze handling die maatstaven zet in deze klasse. Voor temperamentvolle dynamiek en levendige wendbaarheid – zowel tijdens de sprint als op de lange afstand, in de stad of op bochtige achterafwegen. 

Eigenschappen die nog verder versterkt kunnen worden met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive. Dit systeem voorziet de nieuwe BMW X2 van uitmuntende tractie en spoorstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt alsof hij op rails loopt. Snelle hartslag inbegrepen – voor iedereen die er klaar voor is.